Hovudside

Rengjøring Antique Silver

by Walther

Rengjøring Antique Silver

Skyll og polsk


Det første trinnet ved rengjøring antikk sølv er å skylle bitene av med varmt vann. Mens sølv er fortsatt varm og fuktig, påfør en liten mengde sølv polering krem ​​til en fuktig klut. Kremen skal spres forsiktig over hele stykket. Fungere over stykket med en myk tannbørste. Kremen bør fjerne anløpe som du går. Til slutt, skyll sølv igjen med varmt vann. Du bør se en svært merkbar forbedring i tilstanden i sølv.

Ren forsiktig


Hvis du har antikk sølvtøy at du spiser med for spesielle anledninger, må du nøye rengjøre disse elementene etter hver bruk. Aldri satt antikk sølv i oppvaskmaskinen. Vaske klærne for hånd i varmt såpevann og tørk umiddelbart. Ikke bruk gummihansker når du arbeider med sølv som gummi kan føre brikkene til å anløpe. Matvarer som egg og løk, samt salt, er skadelige for sølv. Sørg for at dine brikker er helt ren før du setter dem tilbake til lagring.

Riktig Storage


Fordi folk flest ikke bruker sitt sølv på en daglig basis, er det viktig å lagre disse elementene riktig. Avis og papp inneholder syrer som kan skade din sølv. Oppbevar sølv i syrefritt papir eller bruke myke bomullskluter. Plassere en liten pakke av desiccated silikagel eller en åpen bolle med aktivt kull i skuffen av skapet som lagrer din sølv vil også bidra til å forhindre anløpe.