Hovudside

Hvordan Hi-Limit Termostater Work

by Walther

Funksjon av Hi-Limit Termostater


På grunn av den store mengde varme som produseres av tørketromler i løpet av normal drift, er det viktig at en sekundær sikkerhets alternativ er tilgjengelig i tilfelle det oppstår problemer. En hi-limit termostat fungerer som en sikkerhetsfunksjon som holder tørketrommel fra å bli for varmt, siden det vil kretsen gi strøm til varmeapparatet når temperaturen når et visst punkt i tørketrommelen tvinge åpen. Dette gjør det mulig for hi-termostaten til å virke som en sekundær sikkerhets mulighet for ikke bare den primære termostat, men også for andre komponenter slik som termistoren og viften også.

Hi-Limit Termostater under normal drift


Standarden stilling av hi-termostaten er lukket, slik at strømmen flyter til ovnen uten avbrudd. Under normale forhold, til tørketrommelen primære drifts termostat vil sykle varmeapparatet på og av hindre temperaturer stiger for høyt i tørketrommel. Hi-limit termostat vil forbli upåvirket gjennom alle disse syklusene, siden temperaturen inne i tørketrommelen vil bli lavere enn hva som kreves for å aktivere de hi-limit sensorer (vanligvis 250 grader Fahrenheit, men den nøyaktige temperaturen kan variere på noen tørketrommel modeller).

Forhold som aktiverer Hi-Limit Termostater


Bør temperaturen i tørketrommel overskride temperaturen tillates av hi-limit termostat, vil enheten aktivere og slå av strømmen til tørketrommel varmeapparatet. Det finnes flere ulike forhold som kan føre til dette økt temperatur, inkludert defekte deler som primært drifts termostat, termistor og blåser. Andre forhold som kan føre til en økning i temperaturen betydelig nok til å utløse hi-limit termostat omfatter feilaktig konfigurasjon av komponenter, for eksempel den primære termostat eller varmeovn. Blokkerte eller tilstoppede vents kan også føre til en betydelig økning i temperaturen i tørketrommelen og er en av de vanligste årsakene til aktivering av en hi-limit termostat.