Hovudside

Teknikker for å fjerne overflødig Betong Stain

by Walther

Teknikker for å fjerne overflødig Betong Stain

Betong er et slitesterkt byggemateriale med mange bruksområder, men på grunn av sin holdbarhet det kan holde flekker i lang, lang tid. Overdreven konkrete flekker, enten de er friske eller gammel, kan ødelegge utseendet på gulv, trapper, vegger og andre innendørs og utendørs områder av hjemmet. Ved hjelp av forskjellige teknikker og vanlige produkter, er det mulig å fjerne de fleste flekker betong uten å skade materialet.

Såpe og vann


Behandle alle betong flekker med såpe og vann før du går videre til mer skure metoder. Mange vanlige flekker og søl er effektivt rengjøres med vanlig såpe og varmt vann. Bruk en myk børste til å arbeide såpeblandingen inn i flekken, aldri en børste med stålbusten som kan skade betongen. Vanlig vann kan fjerne selv de mest gjenstridige flekker når du bruker kraftig press vask. Profesjonelle trykkvaske selskaper spesialiserer seg på vannbasert flekkfjerning.

Kjemisk grøtomslag


Behandle vanskelige flekker med en kjemisk grøtomslag. Den grøtomslag vil holde kjemikalier, hvor de hører hjemme, på flekken, og hindre dem fra å spre seg til andre deler av betongen. Å skape et grøtomslag, bland et rengjøringsmiddel med et absorberende stoff som talkum eller natron. Lag en tykk pasta ut av de to ingrediensene, og legg dette rett på betongen. Rengjøringsmiddelet vil oppløse sakte inn i flekken. Omslag er spesielt effektive med blekemiddel, som arbeider for å lysne flekker. Hvit eddik kan også anvendes som den flytende komponent av en kjemisk grøtomslag. Når grøtomslag har tørket helt, kan det være forsiktig tørkes bort med såpe og vann.

Rengjøringsmidler


Ikke alle rengjøringsmidler er passe for betong. Bruk aldri ufortynnet blekemiddel eller syre på betong; alltid blande disse kjemikaliene med vann. Fortynne sterke rengjøringsmidler som blekemiddel i en 1: 4 ratio, med minst fire ganger mer vann enn blekemiddel. Før bruk av kjemikalier på betong, teste en liten, out-of-the-way oppdateringen av materialet med stoffet du har tenkt å bruke. Vente på 3 til 4 timer for å se om noen bivirkninger utvikle seg mellom kjemisk og betong før du bruker støvsugeren på farget område av betong. Bruk alltid vernehansker ved arbeid med kjemikalier, og gjør det bare i et godt ventilert rom.

Mekanisk fjerning


Profesjonelle flekkfjernere kan leies hvis hjemme rengjøring rettsmidler ikke fungerer. Slipende sliping og sprengningsarbeid, samt kraftig kjemisk rensing, bør kun utføres av fagfolk. Den harde renseprosessen vil endre utseendet og kanskje til og med teksturen av betong, så dette er et dramatisk skritt. Velg profesjonell hjelp bare hvis andre veier er uttømt, og flekken beviser uutholdelig.