Hovudside

Moden treet Plant Fjerning

by Walther

Tre fjerning er aldri en lett avgjørelse å ta. Enten du har for å fjerne et dødt tre eller flytte et gammelt tre på grunn av konstruksjonen, er det en rekke alternativer du må vurdere før du setter selve treet fjerningen til handling. Avhengig av hvor du bor, kan du selv trenger å få tillatelse fra reguleringsplanen styret å fjerne en sunn moden treet.

Bestem om du beveger deg eller Cutting


Vurdere helsen til den modne treet før du bestemmer deg for hva du skal gjøre med det. Hvis treet viser tegn på rotting lemmer og grener, kan det skyldes en sykdom. Tegn på en sunn tre inkludere sprek blad og gren vekst. Som du ser på treet fra en avstand, bør hele moden treet ser ut til å være sunn.

Avgjøre om treet er liten nok for en profesjonell til å flytte den for transplantasjonen. Når et tre i bagasjerommet får en viss størrelse, er det for vanskelig å grave den opp og transportere den til et nytt sted. Det eneste alternativet for et stort tre er å kutte det ned hvis det er for stort, og du trenger for å bygge der treet sitter.

Fjern et dødt tre så snart som mulig. Unnlatelse av å gjøre dette setter din eiendom i fare fra fallende lemmer eller til og med treet faller.

Tenk om du kan gjøre treet fjerning Self


Ta opptelling av de verktøyene du vanligvis trenger for å kutte ned et tre. En motorsag er nødvendig, samt alt det sikkerhetsutstyr som kreves for å kjøre en. Du må kanskje også en øks og mindre handsaws å kutte lemmer i mindre biter.

Finn ut hva din kommune har som policy på å fjerne trær. Få noen nødvendige tillatelser. Finn ut hvordan du kan kvitte deg med treet. Du må kanskje leie en flismaskin for å lage mulch hvis du ikke kan ta den døde treet til byens søppelfylling.

Bestemme hva du skal gjøre med stubben. Selv om du kan klippe det selv med bakken, du fremdeles ikke kan klippe over det. Det kan ta flere år for en stubbe å råtne i bakken. Kutte en stubbe ut med en øks er hardt kroppsarbeid.

Ansette en Professional


Ansette noen til å fjerne et dødt tre fra din eiendom. Denne entreprenøren bør tilby deg en kontrakt som tydelig angir hva de gjør. Pass på at du forstår om kontrakten er for å kutte ned treet og fjerne stubben. Noen entreprenører har to separate kontrakter for disse to prosessene. Bestem også hvem som er ansvarlig for å få tillatelser og for disponering av treet.