Hovudside

Slik Care for en døende mamma Hus Plant

by Walther

Slik Care for en døende mamma Hus Plant

Kjent for å ha evnen til å tåle lange anfall av direkte sollys, krysantemum, eller mødre, gjør gode blomster til hagen og huset. Mange varianter av mødre er tilgjengelig og kommer i de fleste hver farge i regnbuen. Men selv de sterkeste plantene wilt og begynner å dø uten forsvarlig omsorg. Hvis krysantemum er blomstrer er visner og blomsten ISNA € ™ t produsere nye blomster, ita € ™ s tid gjenopplive anlegget med litt ekstra omsorg.

Bruksanvisning


•  Klips bladene og blomstene visner - ved bunnen - fra anlegget, ved hjelp av skjær saks. Fjerne døde blomstene lar mamma til å blomstre igjen.

•  Kontroller at planting potten er riktig størrelse og har dreneringshull i bunnen, som røttene mødre er utsatt for råte hvis igjen i stående vann. Hvis planter ikke tapper vann, bytte til en pott som gjør.

•  Vann mødre hver dag for å holde jorda fuktig. Mums wonâ € ™ t vokse skikkelig hvis over-vannet. Dona € ™ t la jorda helt tørke ut før re-vanning.

•  Plasser anlegget i et vindu og la den absorbere naturlig sollys før nye blomster dukker opp. Hvis et vindu som får mye naturlig lys er ikke tilgjengelig, flytte potteplante utenfor før det gror.