Hovudside

Hva er fordelene med svart Willow Bark Extract?

by Walther

I århundrer har svart willow bark blitt brukt av en rekke kulturelle grupper for å behandle medisinske plager. Som med ethvert legemiddel, alltid konsultere legen din før du bruker svart willow bark ekstrakt for medisinske formål.

Identifikasjon


Ifølge USDA "Black Willow Plant," svart willow er den vanligste piletre i USA. Treet bark varierer i farge fra mørk grå til svart og vokser i tykke lag. Det er vanligvis sett langs elvebredder og bekker.

Bruksområder


Svart willow bark ekstrakt brukes til å behandle en rekke plager og sykdommer. Den inneholder et stoff som kalles salisylsyre, som vanligvis brukes til å behandle betennelse og revmatisme. Svart willow bark ekstrakt har også blitt brukt til å behandle hodepine, hoste, magekramper og diaré. Svart willow bark ekstrakt er også brukt som en farging agent.

Advarsel


Ikke bruk svart willow bark ekstrakt hvis du har en allergi mot acetylsalisylsyre eller andre produkter som inneholder salisylsyre. Konsultere legen din før bruk hvis du er gravid, ammer, eller hvis du har astma, diabetes, gikt, magesår, hemofili eller gastritt.