Hovudside

Populære Moth Orchids

by Walther

Populære Moth Orchids

Kjent for enkelt å vokse, den Phalaenopsis eller Orkide er en favoritt for de som ønsker å prøve seg på å heve medlemmer av denne eksotiske familie. Blomstene vokser på en enkelt stamme, og når i blomst, ligner en møll i flukt, derav deres felles navn. Mens dette medlem av orkide familie skryte av noen 60 forskjellige varianter, er det flere kjente planter å vurdere for din husholdning.

Imperial Purple Moth Orchid


Med sin lyse lavendel til mørk lilla farger, er Imperial Purple Orchid en av de mest fargerike varianter. Sine velduftende blomster er funnet i en klynge på toppen av en enkelt stamme, og vil vanligvis vare i åtte til 12 uker. Anlegget gjør det bra ved romtemperatur. Det er ofte funnet i tabellen arrangementer og brudebuketter.

The Lovely Phalaenopsis


Nasjonalblomst Indonesia, Lovely Phalaenopsis, eller Phalaenopsis amabilis, er kjent for sine store hvite blomster som varer fra våren til sommeren. Anlegget foretrekker varmere temperaturer - 68-85 grader Fahrenheit - enn noen av de andre møll orkideer, men sine velduftende blomster gjør opp for eventuelle ekstra omsorg. Det gjør godt i delvis skygge og er også kjent for sin bruk i brudebuketter.

Den Gigantic Moth Orchid


Den Gigantic Phalaenopsis har fått navnet sitt fra sine store blader. Mens denne rekke Orchid kan blomstre når som helst, er blomstring mer sannsynlig skje på sensommeren til tidlig høst. Kronbladene er blanke på begge sider og har vanligvis røde striper eller klatter på en blek gul bakgrunn.

Heste Phalaenopsis


Opprinnelig fra Taiwan og Filippinene, Horse Phalaenopsis, eller Phalaenopsis Equestris, kan blomstre når som helst i løpet av året, selv om det er mer sannsynlig å gjøre det mellom september og april. Blomstene er vanligvis lavendel med ett blad mørkere enn de andre. Mens dette Orchid variasjon foretrekker skyggen og ganske varme temperaturer (68-graders kvelder til 85-graders dager), er det tilpasses de fleste klimaforhold.