Hovudside

Tips om Care og sollys eksponering for Gummi Planter

by Walther

Gummi planter er store innendørs planter som kan vokse opp til 50 meter høye under visse forhold. Hvis du vil være økende dine gummi plante innendørs, er det best å starte med et ungt tre. Yngre trær tilpasse seg å være innendørs raskere og med mindre problemer enn trær gjøre. Du kan holde din gummi plante sunn og ser flott ut.

Lys og temperatur


Gummi planter trenger lys, naturlig sollys for å vokse til sitt fulle potensial. Indirekte sollys er best. Plasser gummitre i nærheten av et vindu med gardin for best resultat. Sørg for at området anlegget er i ikke blir for kaldt, spesielt i vintermånedene. Gummi planter trives i varme temperaturer på 80 grader Fahrenheit eller mer, men temperaturer under 65 F kan skade anlegget.

Vann


Hold gummi plante fuktig med varmt vann, men ikke overwater. Overwatering kan føre til at bladene å gulne eller brune og faller av. Jorda bør føle fuktig, men ikke våt. En av de beste måtene å forebygge overwatering er å plante din gummi anlegget i en gryte med dreneringshull. Kast noen gamle vann hvis du bruker en plante skål å fange overflødig vann. I løpet av vinteren sovende sesongen, kan det hende du bare trenger å vanne din gummi plante en gang eller to ganger i måneden, men hvis bladene begynner å henge, øke mengden av vann sakte før de kommer tilbake til det normale. Misting bladene med vann når du gjør din regelmessig huset rengjøring vil hindre støv samler seg.

Jord, gjødsel og Repotting


Bruk en generell potting jord å plante gummi plante. Hvis jorda virker for stramt å tillate tilstrekkelig vann drenering, kan du blande sand og torv mose i jorden for å oppnå en lettere konsistens. Bruk en balansert, vannløselig gjødsel annenhver uke til fire uker i løpet av våren og sommeren hvis din gummi anlegget er i et godt opplyst område. Gummi planter i lavere lysforhold trenger bare gjødsel om hver fjerde måned. Repot din gummi-anlegg når det vokser fra sin container eller hvis jorda tørker ut på en daglig basis. Avstå fra å gjødsle planten din rett etter repotting å tillate det på tide å bosette seg.