Hovudside

Hva Pipe bruker jeg for Boiler Nedblåsning?

by Walther

Hva Pipe bruker jeg for Boiler Nedblåsning?

Hjem kjele varmesystemer bruke vann eller damp til å bære varme til ulike områder. En kjele utblåsing innebærer en skylle ut prosess som bidrar til å holde kjelekomponenter i orden. Som ulike systemer og kjeletyper utføre på forskjellige kapasiteter, kjele avblåsnings rørdeler variere i henhold til et system behov.

Kjele Nedblåsning


En hjemmekjelevarmesystem omfatter en vanntank, en brenselbrennkammer og en rekke rør som går gjennom huset. Oppvarmet vann strømmer gjennom rørene til å levere varme i en boligens oppholdsrom. Den konstante strømmen av vann gjennom hjemme kjele oppvarming tanker krever regelmessig rengjøring av leftover rester og faste stoffer fra pågående bruk. Om igjen uten tilsyn, kan den akkumulerte rusk forårsake skalering og korrosjonsproblemer langs kjele tankoverflater. For å bøte på denne situasjonen, kjelanlegg inkluderer en utblåsing komponent som er laget for å tømme ut bygget opp tank rester.

Nedblåsning Systems


Den type kjele trykkavlastingssystem som brukes bestemmer hvilke områder av blåsetanken blir spylt ut. Noen systemer målrette rester og avfall på bunnen av en kjele tank mens andre spyle ut hele tanken fra topp til bunn. Systemer som er utstyrt med en kontinuerlig utblåsing funksjon skylle ut hele tanken. Noen systemer har også en automatisk funksjon som bruker sensorer for å avgjøre når en kjele tank krever flushing. Systemer som er utstyrt med en manuell utblåsing funksjon bare skylle ut rusk fra nederste del av kjelen tank.

Funksjon


En kjele utblåsningsrøret festes til en separat tank utblåsing. Røret omfatter en ventil som forblir i åpen stilling, slik rest kan spyle gjennom røret. Den nedblåsing tanken kobles til undersiden av kjelen tanken, ettersom rester og avfall har en tendens til å slå seg ned på de nedre flater av kjelen. Ettersom vannet som kommer ut av blowdown røret bærer de samme temperatur- og trykkegenskaper som vannet i kjelen tank, må avblåsnings rør motiver være sterk nok til å motstå skylling av høytrykks vanntilførsel. I praksis avblåsnings rør gir en kontrollert passasje for vannet til å strømme gjennom.

Rørdeler


Utblåsing rør består av sterke materialer designet for å minimalisere virkningene av eventuelle slitende partikler som finnes i vannet. Materialer brukt til å lage avblåsnings rør inkluderer messing, kobber, rustfritt stål og støpejern. Utløpspartiet av røret har et "Venturi" -form som ser ut som en smal, rørlignende passasje. Utløpet form bidrar til å øke vannstrømningshastigheter og samtidig redusere trykket eller kraften fra strømningen. Siden forskjellige kjelestørrelser og typer operere ved forskjellige kapasiteter, må størrelsen på en nedblåsning rør samsvarer med kjelens kapasitet.