Hovudside

Hvor å Feilfri flettet tepper

by Walther

Flettet tepper ble først brukt til å dekke tregulv og å gi våre forfedres hjem med varme og sjarm. I dag, flettede tepper gi et hus med aksenter og komfort. De fleste tepper må være profesjonelt rengjort på anledningen. Rengjøring en flettet teppe hjemme mellom tørre rengjør sparer både penger og tid.

Bruksanvisning


•  Støvsug teppet med parkettdekke eller gardin vedlegg på vakuum. Kjør aldri valsen pensel på flettet tepper fordi det skader teppet.

•  Spray teppet ned med en tørr rengjøring løsemiddel. Hardware og Oppussing butikker bære disse løsemidler. Svamp oppløsningsvæsken inn i teppet. Flytte med fletter. Denne teknikken fjerner all skitt fanget dypt i flettene.

•  Rengjør flekker med ammoniakk eller eddik. Hvis teppet ikke har farger som kjører, bruker ammoniakk. Bruk eddik på tepper med farger som kan kjøre. Spray eller bearbeid flekken med eddik eller ammoniakk og la det stå i minst 10 minutter. Tørk området med en fuktig svamp til å fjerne flekken.

•  Vask eller rens teppet hver gang på en stund. Hvis teppet kan vaskes i maskin, rengjør den i vaskemaskinen i en svak syklus. Hvis teppet er tørr ren bare, tørr rense teppet en gang i året eller hvert annet år, avhengig av trafikken teppet mottar.

Tips og advarsler


  • Rengjøring et teppe gir profesjonelt en grundig ren du ikke kan oppnå hjemme.