Hovudside

Slik fjerner Lint Mens Vaske

by Walther

Slik fjerner Lint Mens Vaske

Når du går til tørketrommel for å ta ut dine nyvaskede og varme klær, finner du at du har fått lo på klærne dine. Kanskje det var en vev i en lomme, et håndkle som snek seg inn i vask, eller en genser som bestemte seg for å dele sin skjønnhet med det er vaske mates. Uansett kilde, det finnes måter å fjerne lo fra de fleste plagg og noen ganger kan du vaske klærne dine igjen så du trenger ikke engang å få lobørsten eller tape ut.

Bruksanvisning


•  Del din vask. Uansett belastningen av vaskeri som fikk lo på dem, dele den slik at du vaske to eller tre mindre belastning. Separate bomullsklær fra syntetiske stoffer siden bomull har en tendens til å produsere lo og syntetiske fibre har en tendens til å plukke dem opp.

•  Rens vaskemaskin og tørketrommel. Tørk av spyler sider, agitator, såpedispenser og alle andre kriker og kroker. Dette vil fjerne eventuelle rester slik at lo ikke oppstår igjen. Også, gjøre det samme for tørketrommel og være sikker på at den lo fellen er klar av alle lo. Dette bør bli trukket ut og sjekket etter hver last.

•  Legg en kopp hvit eddik til vask din før du putter klærne i. Bruk vaskemiddel og vaske klærne dine som normalt.

•  Tørk klærne. Igjen, sørg lo fellen er ren og tørk mindre belastning av klær. Til slutt, bør lo være borte.

Tips og advarsler


  • I fremtiden, slår klær innsiden ut før vask for å hindre lo fra å feste til den synlige siden.