Hovudside

Interiør Landskap Planter for Indoor Air Pollution minking

by Walther

Interiør Landskap Planter for Indoor Air Pollution minking

Potteplanter eliminere mange felles husholdning forurensing og giftstoffer ved å ta i forurensende gasser og frigjør oksygen i luften. De fire vanligste innendørs forurensning er karbonmonoksid, benzen, trikloretylen og formaldehyd, ifølge University of Connecticut Extension Service. Innendørs forurensning kan forårsake hodepine; hudirritasjon; irritasjon i hals, nese og øyne; tap av appetitt; og øke risikoen for visse typer kreft. Når du velger planter for å rense luften i hjemmet ditt, velge riktig variasjon fordi ikke alle planter fjerne alle forurensninger fra luften. For best resultat, har en frisk plante i en 6 til 8-tommers beholder for hver 100 kvadratmeter boareal.

Spider Plant


Spider planter har slanke blader som Arch utover og ned, noe som gjør det til et attraktivt valg for hengende kurver. Som edderkoppen planten modnes, utvikler det løpere som produserer små, hvite blomster.

Bamboo Palm


Bambus palm tilfører fuktighet til luften i tillegg til å fjerne forurensninger. Det er et godt valg for en uerfaren gartner fordi det er lett å ta vare på.

Mais Plant


Kornet Anlegget er et godt valg for å rense luften i områder som får lite lys. Det setter også attraktive hvite blomster med en delikat duft.

Boston Fern


The Boston bregne er en annen plante som tilfører fuktighet til luften. Det krever spesiell omsorg, med hyppig vanning og misting av bladene for å forhindre tap av bladverk.

Drageblodtre


Dragen treet er et annet godt valg for områder som ikke får mye naturlig lys. Det kan også tolerere tørr inneluft eksepsjonelt godt.

Gummi Plant


Gummi anlegget har tykke, blanke blader. Den tåler også lite lys og er relativt lett å vokse. Gummi anlegget foretrekker varme forhold, og vokser best med dagtemperatur rundt 80 grader Fahrenheit, med nattlige temperaturer slippe til 65, men det er tilpasningsdyktig og vil akklimatisere til kjøligere husholdnings temperaturer.

Norsk Ivy


Engelsk eføy er lett å vokse, og dens etterfølgende vekst gjør det til et attraktivt valg for hengende kurver.

Lady Palm


Lady palm er en saktevoksende valg for å rense luften i hjemmet ditt, men det er lett å ta vare på, noe som gjør det til et godt valg for begynnelsen gartnere. Lady palm foretrekker lyse, naturlig sollys og jord som holdes fuktig.

Golden Pathos


Dette er lett å vokse valg gjør en attraktiv hengende kurv og kan også trenes til å klatre. Det er en rask dyrker, med spraglete, blanke blader. Også kjent som djevelens klo, er gyllen patos en av de mest vanlige potteplanter. Ta vare der du plasserer dette anlegget hvis du har små barn eller kjæledyr, så det er giftig.

Fred Lily


Fredslilje tåler lite lys og skygge, og produserer attraktive blomster. Når de blomstrer form, er de ofte en blek grønn, og modnes til kremhvit som de åpner. Freds liljer vokse fra en til fire meter høy, avhengig av variasjon.