Hovudside

Gjør det selv Home Video Security

by Walther

Gjør det selv Home Video Security

Å kunne se en del av ditt hjem fra datamaskinen eller laptop krever ikke dyre video kamerasystemer. Du kan sette sammen en gjør-det-selv-home video sikkerhetssystem med tillegg av et webkamera og noen forsyninger fra en databutikk. Webkameraet kan kjøpes fra en elektronikkbutikk eller datamaskin butikk, selv om mange PC-brukere allerede har en på hånden. En gratis video-overvåking program designet av en PC entusiast fullfører din DIY home video sikkerhetssystem.

Bruksanvisning


•  Plasser webkamera på et skrivebord eller bord vendt mot området som du ønsker å være i stand til å se fra datamaskinen - for eksempel inngangsdøren eller et bilde vindu med utsikt over bakgården.

•  Sett den ene enden av en USB-kabel til USB-porten på bunnen eller siden av webkamera. Plugg den kompatibel enden av en USB-skjøteledning inn i den frie enden av USB-kabelen. Sett den andre enden av USB-skjøteledning inn i USB-forsterkerens inngangsportal. Sett den ene enden av en annen USB-kabelen inn i USB-forsterkerens utgang.

•  Koble kompatible slutten av en annen USB-skjøteledning inn i den frie enden av USB-kabelen. Sett den andre enden av USB-skjøteledning inn i en ledig USB-port på datamaskinen eller laptop - typisk, vil USB-porten være på baksiden eller fronten på datamaskinen og på siden av den bærbare datamaskinen.

•  Klikk på "X" i øvre høyre hjørne av "Ny maskinvare funnet" pop-up vindu på PC-skjermen når det vises.

•  Last ned en av de gratis video-visning programmer tilgjengelig på Internett til skrivebordet. Dobbeltklikk på filen for å starte installasjonsprosessen. Følg menykommandoer for å fullføre installasjonen. Starte datamaskinen eller laptop.

•  Start video-visning program ved å velge den fra "Start" og "Alle programmer" pop-up menyen. Følg menyforslag initiert av en "wizard" for å få opp et videovindu med en video feed fra webkameraet.

•  Dra videovinduet til et hjørne av skjermen slik at du kan holde et øye med hva web cam er å se mens du arbeider med andre ting - hvis du har en ekstra skjerm, drar videovinduet til den slik at den kan bli endret større.