Hovudside

Hvordan å beskjære Fig Tree Grener

by Walther

Hvordan å beskjære Fig Tree Grener

Fiken er frukt som antas å være innfødt til Vest-Asia, i henhold til California Sjeldne fruktdyrkere, selv om trærne som produserer dem er ofte vokst hele Middelhavet. Fikentrær krever et varmt, tørt klima for å vokse. Når fikentrær nå full modenhet, kan de oppnå høyder opp til 50 fot, selv om 10 til 30 fot er vanlig. Holde fikentrær på en håndterlig størrelse og sunt krever litt beskjæring.

Bruksanvisning


•  La treet for å utvikle seg naturlig etter de første årene hvis du ikke er bekymret for størrelsen av treet, og hvis den har god plass til å vokse. Fikentrær trives uten mye beskjæring. Ikke trimme trær bare for moro skyld trimming. Mange fikentrær trenger bare sine grener beskjæres for å fremme helse.

•  Begynn beskjæring i det andre året av fikentreet utvikling. Beskjære grenene av fikentreet umiddelbart etter at årets avling, slik at treet har hele sovende sesongen for å helbrede.

•  Hold alle grener av fikentreet kortere enn stammen av treet i løpet av de første fire eller fem år med utvikling. Skjær av tuppen av alle grener, fjerne opptil en tredjedel av hver gren, med en beskjæring sag. Du kan også bruke denne teknikken til å begrense størrelsen på et fikentre.

•  Clip alle de små kvister fra innsiden av treet nær stammen, skjæring ved foten av lemmer med sakser. Disse små lemmer ikke produserer knopper eller frukt, men stjele næringsstoffer fra resten av treet og blokken sollys.

•  Klipp av eventuelle greiner som har død ved eller er befengt med insekter eller sykdom. Alle disse betingelser kan spre seg til resten av treet. Klippe grenene på knotten der de møtes stammen, forlater nub på treet.

•  Fjern eventuelle suckers ved foten av treet med hagesaks eller knipe dem av på basen. Suckers er som sekundære badebukser vokser opp, men begynne med en liten diameter, som det av en lem.