Hovudside

Hvordan Tett Med TileLab Grout Sealer

by Walther

Hvordan Tett Med TileLab Grout Sealer

Tetting dine fliser gulv for å beskytte dem mot smuss, dystre og fuktighet i løpet av årene er en av de smarteste investeringene du kan gjøre når du først flytte inn i et hjem. Men til slutt fangstskuta vil slites av, og du må bruke andre lag for å kontinuerlig beskytte flisen prosjektet. TileLab sealer er produsert av Custom Building Products og er en av de mest rimelige og enkle å bruke selfangere tilgjengelig på det kommersielle markedet for kjøp av gjør-det-selv.

Bruksanvisning


•  Bland opp noen fugemasse renere i en mopp bøtte eller annen beholder, og bruke den til helt rengjøre overflaten på flisen installasjonen. Skrubb blandingen inn i fugemasse ledd og ansiktet til flisen med en skurebørste og fjern sotete restene med en svamp og rent vann eller en mopp og rent vann. Gjenta prosessen til det ikke mer skitt kommer av flisen. La området tørt.

•  Påfør TileLab sealer med en pensel, svamp eller gammel fille for en kontrollert søknad. Sett det på overflaten av flisen liberalt og sikre at hver brikke er fullstendig dekket, samt fugemasse ledd i mellom. Tørk av overflødig etter at du har lov til fangstskuta for å suge inn i flis i minst fem minutter.

•  dekke store områder av flis med en mopp for de beste resultatene. Hell fangstskuta inn i mopp bøtte og mopp som du normalt ville, presser sealer rundt ansiktet av flis og over leddene. Dekke alt med en liberal frakk og vente i minst fem minutter før tørke overflødig av ansiktet.

•  Kontroller installasjonen i et par timer for å se om det har tilstrekkelig sealer. Du kan dryppe et par dråper av vann i en ut-av-det-måten hjørnet av installasjonen og hvis det bassengene på overflaten av fugemasse felles du har tilstrekkelig sealer. Hvis det soaks inn må du bruke et annet lag.

Tips og advarsler


  • Porøse fliser som tromlet naturstein eller slipt marmor vil kreve flere lag i noen tilfeller tilstrekkelig til å beskytte dem mot vannet.
  • Bruk vernebriller og hansker ved arbeid med kjemikalier av noe slag.