Hovudside

Hva blomster kan jeg plante i Dallas?

by Walther

Hva blomster kan jeg plante i Dallas?

Dallas er hjem til tusenvis av blomster. Du kan plante både ikke-innfødte og innfødte blomster i dette området; forutsigbart, innfødte planter gjør best. Forberede jorda på forhånd ved å dyrke jorden til en dybde på 10 eller flere inches dyp og legge minst 7 inches av kompost, gjødsel eller kylling gjødsel. Dallas blomster gjør best i løpet av våren og sommeren.

Bluebonnet


Bluebonnet, staten blomst av Texas, produserer nydelige blomster som fyller felt rundt Dallas med alle nyanser av blått tenkelig. Noen blomster er en kombinasjon av baby blå, himmelen blå og mørkeblå. Stilkene er grønn og tykk; mørkegrønne blader er tydelig mot bunnen av blomsten. Plante bluebonnets i rik godt drenert jord hvor de vil få full sol til delvis skygge. Vanne dem i den tørre årstiden.

Black-Eyed Susan


Black-Eyed Susans er innfødt Texas blomster som trives i hele Dallas. Likner tusenfryd, disse gule-petalled blomster har brune, utstående sentre. Deres bladverket er mørk grønn. Disse blomstene gjør best i godt drenert jord og full sol. De blomstrer fra mai til november, og generelt vokser mindre enn to meter høy. Plante dem langs gangvei og vanne dem annenhver dag.

Meadow Pink


Enga rosa, også kalt Sabatia campestris, er en annen innfødt Texas blomst som vokser godt i Dallas. En Wildflower ofte funnet i fjellområdene i Texas, enga rosa er kronbladene er stjerne formet og dyp rosa med et senter for lys gul. Kronbladene kan også være lilla eller blek pink.The løvverk er mørk grønn. Eng rosa vokse ca 18 inches høy.

Hvit Prickly Poppy


Den hvite stikkende valmue, også kalt Argemone albiflora ssp. texana, kan finnes i fjellene og enger av Texas samt Dallas. Kronbladene er myke og hvite og sentrum er lys gul. Bladverket er mørkegrønne og stilkene er tykke. Plante valmuer i fuktig, godt drenert jord i full sol. Vann flere ganger i uken i den tørre årstiden.