Hovudside

Blomstrende Desert Rose Plant

by Walther

Blomstrende Desert Rose Plant

Blomstringen desert rose plante, eller Adenium Obesum, er en lav-vedlikehold anlegg spesielt egnet til varme, tørre klima. En opprinnelig fra Øst-Afrika, ørkenen rose planten er en saftig som er verdsatt for sine kjøttfulle blader og rosa trompetformede blomster.

Identifikasjon


Som det vitenskapelige navnet Obesum tilsier, steg ørken planter er oppkalt etter den store, fett bunnen av anlegget, samt for deres ideelle vekstforhold og rosenrød blomster. Bunnen av planten kan vokse til å være store med flere grener som strekker seg fra den. Anlegget produserer veldig prangende blomster i nyanser av hvitt, lys rosa og lys rosa.

Bruksområder


Øde roser kan brukes som pryd container planter innendørs eller utendørs, i rock hager eller i landskapsarkitektur. De er også noen ganger brukt som bonsai. De er en høyt verdsatt plante, spesielt når sine badebukser er fullt utviklet, og kan selges for oppover på $ 1000 for en moden plante med en rekke grener og blomster.

Forplantning


De fleste bøndene i USA bruker avdelings borekaks å forplante ørkenen rose planter; Imidlertid kan de bli dyrket fra frø. Voksende desert rose planter fra frø har den ekstra fordelen av å øke sannsynligheten for at basen vil utvikle seg riktig. Frø samlet fra plantene skal plantes umiddelbart for best resultat.

Planting Desert Roses


Desert rose planter trenger bestemte vilkår for å vokse godt. For ørkenroser dyrkes i containere, er det første nødvendighet en liten pott med god drenering. Ved planting dem i bakken, velger jord som er godt drenert og litt syrlig. Plasser begge container planter og landskap planter i full sol til delvis skygge ettermiddag.

Vanning og gjødsling Desert Roses


Desert roser er sukkulenter, så hvis de er vannet for ofte, vil bladene faller av og anlegget vil vises døde. Bladene også falle av under kjøligere vær, men i begge tilfeller ørkenen rose anlegget vil rebound gang sin ideelle vekstforhold er gjenopprettet. I de fleste tilfeller vil normal nedbør gi tilstrekkelig fuktighet for ørkenen rose. I ekstremt tørre forhold, legge til nok vann til å fukte jord og la jorda tørke mellom hver vanning. Ikke vann hvis temperaturen faller under 80 grader.

Øde roser elsker mat, så gjødsle ofte for optimal vekst og blomstring med en pellet form for time-released gjødsel. Nitrogeninnholdet bør være lav; fosfor bør være den mest rikelig bestanddel. I tillegg til tids utgitt gjødsel, bør unge planter bli befruktet med en komplett flytende gjødsel hver to uker i løpet av våren. Når plantene modnes etter to til tre år, eliminere den flytende gjødsel og fortsette å gjødsle med slow-release gjødsel i henhold til instruksjonene i pakken.

Desert Rose Skadedyr


Desert roser er hardfør, sykdomsvern-resistente planter, men de er noen ganger plaget av bladlus. Ikke spray med kjemikalier; i stedet, vaske bladene med såpevann for å fjerne bladlus og gi beskyttelse.