Hovudside

Hvordan beskytte plantene mot Cats

by Walther

Hvordan beskytte plantene mot Cats

Det er ikke uvanlig at huskatter å bite på potteplanter, men denne oppførselen kan være frustrerende for katteeiere som også elsker å ha boliger fylt med grønne planter. Problemet kan virke uncorrectable i starten, men med en nøye planlagt og tålmodig tilnærming, kan du være i stand til å lede katten borte fra plantene dine for godt.

Bruksanvisning


•  Dyrk en frisk pott eller to av katt gress og sette den der katten din vil være i stand til å finne den. Katt gress er tilgjengelig for kjøp i de fleste dyrebutikker og kan tilfredsstille kattens behov for greener hvis de er noshing plantene dine som en måte å få vitaminer og næringsstoffer som deres kattemat mangler.

•  straffe katten din med en rask misting av vann fra en sprayflaske når de prøver å spise potteplanter. Gjør dette hver gang du fange dem beite plantene dine, og omdirigere dem til katten gress.

•  Spray en giftfri aversive spray rundt øvre base av potter. Disse spray er lettest tilgjengelig i dyrebutikker og vil omgi plantene dine i en duft som er motbydelig for de fleste katter. Prøv ikke å få spray i jord eller på plantene dine.

•  Hell brukte kaffegrut på toppen av jord i hver av potter. Spre det ut jevnt og oppdatere det to ganger i uken. Lukten av kaffegrut kan avskrekke katter, og de brukte begrunnelse øke nitrogennivået i jorda, noe som kan øke veksten av noen planter. Hvis plantene dine ser ut til å lide av den begrunnelse, avbryte.

•  Sett dine potteplanter på et høyt sted hvor katten din er usannsynlig å nå dem. Hvis du ikke har noen områder som katten din ikke kan nå, bør du vurdere å installere hyller i hjørnene eller direkte på veggene. Sette opp tak kroker for hengende kurver er en annen katt sikker måte å vise grønne.

Tips og advarsler


  • Hvis kattene dine er fortsatt ikke avskrekket fra fest på plantene dine, bør du vurdere å dekorere hjemmet ditt med små potte trær eller høy kvalitet silke blomster i stedet.
  • Noen stueplanter, for eksempel visse typer liljer, er ekstremt giftig for katter. Forskningsanlegg på nettet før du tar dem inn i huset.