Hovudside

Slik fjerner en Above the Ground Pool

by Walther

Over bakken bassenger har vært et alternativ til den dyrere og permanent i bakken bassenger å slå sommervarmen i årevis. Over bakken bassenger er vanligvis metall-innrammet bassenger med vinyl liners som er runde, avlange eller oval i formen. De varierer i størrelse 12-24 meter i diameter og mellom 3 og 5 meter i dybde. Fjerne over bakken pool tar mindre tid enn den første installasjonen med aide av noen hjelpende hender.

Bruksanvisning


•  Sjekk med lokal eller fylkes disposisjon samling for steder som godtar denne typen avfall. Mange stater har strenge regler for deponering av elementer som kan anses som kommersiell-grade materialer.

•  Fjern alt tilbehør fra bassenget, som stiger, basseng leker, flyter, eller flytende chlorinators. All elektrisitet til bassenget skal være frakoblet for å unngå elektrisk støt.

•  Tapp vannet fra bassenget. Plasser et basseng vakuum slange på bunnen av bassenget, slå på pumpen til avfall innstilling, og deretter starte prosessen med å tømme bassenget. Ikke flytt vakuumslangen rundt bassenget; la den på plass for å tømme vann fra bassenget.

•  Mens pumpen er å fjerne vannet, kan andre begynne å fjerne det øverste cap plate som dekker kanten av bassenget rim. Noen er skrudd ned for å holde dem på plass. Når bassenget har blitt tømt for alt vannet, demontere pumpen inntak (skimmer) og uttak slanger fra bassenget, og fjern pumpen.

•  Fjern liner fra kantene eller spor på den øverste kanten av bassenget, flytte liner til midten av bassenget. Begynne demontering støttene fra caps og bunnplater.

•  Skru boltene fra veggen, og deretter rulle veggen i en spole ved hjelp av tau eller tape for å feste veggen for å hindre at det kan rulles opp. Fjern eventuelt vann som har holdt seg i duken og brett. Skjær linje i mer håndterbare biter hvis det er nødvendig. Bassenget er nå klar for avhenting.