Hovudside

Hvordan lage Hardwood Floor Cleaner

by Walther

Tregulv er vakre i ethvert hjem, og de fleste bruker kommersielle rengjøringsmidler for å rengjøre tregulv. Disse kjemikaliene kan være harde og full av kjemikalier som er skadelige for mennesker, dyr og miljø. Ved å lage din egen gulv renere, du eliminere de skadelige kjemikalier og rengjøring med Earth-vennlige produkter som er naturlig nedbrytbare.

Bruksanvisning


•  Kombiner 1/2 kopp eddik og en av gallon av varmt vann i en bøtte. Bruk dette til å rengjøre gulvet. Syren i eddiken skjærer gjennom olje, smuss og skitt. Sørg for å skylle gulvet med rent vann før polering.

•  Bland 1/2 kopp eddik og 1/2 kopp vegetabilsk olje i en bøtte. Dette er et tregulv polish som du buff i gulvet med en myk klut. Oljen legger litt glans til gulvet mens eddik hindrer oljen fra å sitte på toppen av veden og gjør til gulv fettete.

•  Oppbevar blandinger i et kjølig og tørt område. Eddik har en nesten ubegrenset holdbarhet. På grunn av den sure natur av det, er det selv bevare og ikke krever kjøling. Lakken inneholder imidlertid olje og vil skille seg, krever rysting før neste gangs bruk.

Tips og advarsler


  • Destillert hvit eddik er best for rengjøring. Et annet alternativ er eple cider eddik. Det har kanskje ikke så sterk av en effekt, men det er heller ikke så harde luktende.