Hovudside

Slik reparerer en Pool Skimmer

by Walther

Du kan reparere en pool skimmer selv hvis det utvikler sprekker eller lekkasjer. Under normale driftsforhold, håndterer skimmer om lag 75 prosent av vannet som strømmer inn i filtreringssystem, så vannlekkasjer kan være et alvorlig problem. I en sprøytebetong og gips basseng, er skimmer innkapslet i betong i bassenget obligasjons bjelke. Her er hvordan å reparere en i bakken basseng skimmer.

Bruksanvisning


•  For å finne kilden til lekkasjen, slå av pumpen. Ta lokket av skimmer og fjern pumpen kurv, skimmer Weir og omstilling, hvis den har en. Rengjøre vegger og hals av eventuelle akkumulerte oljer og skitt med en løsning av enkle grønne og en skum-støttet skuresvamp. Inspiser alle innvendige overflater for sprekker og brudd i plast.

Fyll øyet dropper med rød konditorfarge og presse en liten mengde nær ethvert område du mistenker kan være sprukket eller trukket bort fra bassengveggen. Prøv å forstyrre vannet så lite som mulig slik at du kan se om noen av konditorfarge er trukket inn i sprekker eller sprekker. Arbeid sakte og observere hvert område du mistenker en av gangen før du flytter øyet dropper videre til et nytt sted. Markere noe sted konditorfarge trekkes inn med et fett blyant.

•  Se ned i bunnen av skimmeren. Den vil ha enten en eller to hull, avhengig av modell. Disse hullene er der bassenget avløp legger til skimmer. De fleste skimmere har tråder inne i hullene, og en kobber eller PVC gjengede monteringsskruer til disse portene. Sprute konditorfarge rett over hullene og se om noe av det er trukket ned i dem. Dette indikerer en lekkasje, som kan være forårsaket av en dårlig tetning mellom skimmer tråder og beslaget. Hvis du putter fingeren inn i hullene, bør du være i stand til å føle hvor toppen av armaturen oppfyller skimmer tråder.

•  Se over kanten av bassenget i skimmer hals. Se etter sprukne fliser og være spesielt oppmerksom på hjørner og forseglingen mellom plast skimmer og bassengets betongskall. Klem små mengder av konditorfarge på noen steder du finne sprekker eller hull. Markere disse stedene med fett blyant.

•  Reparer eventuelle sprekker eller brudd i skimmer vegger med epoxy kitt. Det kitt er utformet for å sette opp under vann. Før påføring av epoxy, sand området rundt det med våt / tørr sandpapir for å sikre en god obligasjon. Tvinge epoxy inn i sprekken og jevn den med fingrene, som spenner over hele lengden av sprekk fra topp til bunn og fra side til side.

Hvis du mistenker en lekkasje på tilkoblinger i skimmer hull, jobbe epoxy helt rundt toppen kanten av beslaget hvor det er tredd inn i skimmer hullet. Tvinge epoxy inn i gjengene og over toppen av armaturen og glatt dette lag jevnt hele veien rundt ryggen av beslaget for å tette den helt. Vær forsiktig med å kjøre epoxy hele veien til toppen av hullet. Dette vil redusere diameteren på hullet i skimmer bunnen, og du vil ikke være i stand til å sette inn vakuumslangen mansjetten inn i hullet for å støvsuge bassenget senere.

•  Bruk silikon sealer å reparere områder hvor skimmer har trukket bort fra bassengveggen, hvor hjørnene er sprukket, og i fliser sprekker. Disse lekkasjene er et resultat av en sprukket obligasjon bjelke eller skiftende jord fra vann komme inn i bakken rundt skimmer. Senk bassengvannet under skimmer og la området tørke. Bruk en fugepistol eller tube å injisere silikon sealer inn i sprekker og hull. Glatt sealer før den setter opp.

Silikon sealer er et bedre valg enn epoxy hvis du mistenker bakken bevegelse press er årsaken til problemet. Hvis jorda eller obligasjon bjelke fortsette å bevege seg, vil den fleksible silikon absorberer bevegelse uten å sprekke eller løsner bedre enn epoxy. Tillate silikon for å sette opp over natten før påfylling og starter bassenget utstyr.