Hovudside

Hvite flekker på Filialer av Dogwood Busk

by Walther

Hvite flekker på Filialer av Dogwood Busk

Dogwood trær har brune eller røde grener og hvite eller rosa blomster som dukker opp i slutten av våren. Når hvite flekker på greiner, det er mange årsaker, så du trenger for å spille detektiv for å løse spot mysterium, og deretter behandle treet.

Årsaker


Hvite flekker kan være pulveraktig mugg sykdom, en skala insekt angrep eller hevet porene på grenen som er naturlig og ikke skadelig. Hvite flekker i vinter kan være saltsprut fra veisalt. Du må undersøke treet for å diagnostisere årsaken til disse plassene.

Diagnose


Hvis det er vinter og du har hatt snø, flekkene er saltsprut og vil vaske bort. Hvis kornell blader viser pulver hvite flekker, har treet pulveraktig mugg. Når du har utelukket disse ut, gni en av grenene med en klut for å se om de hvite flekkene kommer av. Hvis de faller av, har du skala. Hvis de ikke gjør det, er det bare porene eller lenticels.

Behandling


Vask salt spray av trær for å redusere saltskader, som vev brenning. Hvis du har skala, får et insekt såpe eller hagebruk olje utviklet for å behandle skala på trær og gjelder per produsentens anbefaling. Neem olje, svovel og soppdreper kan hjelpe kontroll pulveraktig mugg. Hvis de hvite flekkene er lenticels, de er en naturlig del av treet, og du trenger ikke å gjøre noe.