Hovudside

Slik installerer stivt skum Boards på Tanks

by Walther

Stive skum bord er en type isolasjon som brukes om hjemmet. De har ikke bare gode isolerende egenskaper, men stive brett kan legge til støtte og struktur til ulike elementer. Vindsperre en tank i stivt skum styret vil redusere varmetap gjennom tre og stål. Skum bord kan være laget av polyuretan, polyisocyanurat eller polystyren plast. Stive brett er en type av hardt, ikke-fleksible isolasjon. Den beste måten å isolere en rund tank med stive brett er å skape en kasse med skumplater som passer rundt tanken. Kurvet brettet kan forårsake sprekker og pauser som gjør den stiv bord isolasjon mindre effektiv.

Bruksanvisning


•  Mål tankdimensjoner for å lage en ramme. Den beste måten å sikre at rammen er riktig størrelse, er å bygge rammen rundt tanken. Hvis du ikke kan flytte tanken, sjekke målene. Du trenger en høyde, bredde og diameter på tanken. Husk å legge til to inches i alle retninger for å tillate for stivt skum bord.

•  Bygg rammen ut av 2-av-4s. Påfør lim på hvert hjørne og deretter bruke treskruer for å feste hvert hjørne. Start ved å gjøre bunnen av rammen. Festes på de vertikale støtter som strekker seg fra bunnen av rammen. Bruke lim og spiker for å feste de vertikale støtter på plass. Monter det øvre ramme på toppen av de vertikale støtter. Topprammen er det samme som bunnrammen. Bruk klemmer å hjelpe limet sett og lage tette forbindelser.

•  Skjær ut sidene, toppen og bunnen av boksen fra kryssfiner ark ved hjelp av en sag. Spikre disse flatene til treramme med en hammer. Skjær ut en hel for tanken rør i de nødvendige steder. Hver tank er forskjellig. Vanntanker vil trenge to hull for vann inn og ut av rør. Forlate toppen av boksen av slik at du kan plassere tanken i.

•  Påfør silikon fugemasse til alle kanter for å stoppe eventuell luft fra rømmer gjennom kantene.

•  Skjær stivt skum isolasjon så bitene passer bunnen, topp og sider av boksen. Den stive skum bord passer inne i boksen, flush med sidene. Plassere hver brikke på plass før sikring på plass for å sikre at de passer ordentlig. Foreta justeringer for å oppnå en tett passform.

•  Påfør skum isolasjon lim på innsiden av boksen, på alle steder hvor den stive styret sitter. Plasser stivt skum på plass. Påfør vekter til styret eller klemme den på plass og la limet herde. Det tar lengre tid, men å sikre ett stykke stivt skum i sted på et tidspunkt er lettere som du kan plassere vekter på bordet i stedet for å bruke klemmer. Rotere boksen når limet er herdet og sikre en annen brikke på plass. Gjelder også et lag med stivt skum over toppen av boksen som er fristilt.

•  Lim et andre lag av en tomme stivt skum isolasjon over det første lag. Følg samme prosedyre som i trinn 5 og 6.

•  Plasser tank i isolert boks. Påfør en perle av silikon sealer rundt den åpne kanten og legg toppen på boksen. Skru toppen på plass og vekt ned toppen, slik at den danner en god tetning. Du kan også bruke klemmer for å sikre forbindelsen er stramt.