Hovudside

Hvordan Kill Kloakk Kakerlakker uten kjemikalier

by Walther

Det er ingenting mer foruroligende enn å se en hær av kakerlakker tumle kjøkkenet ditt når du snubler inn for nattmat. Kakerlakker har vært kjent for å være bærere av en rekke sykdommer, og de er et sosialt stigma når du har gjester for et middagsselskap og kakerlakkene gjøre en opptreden. Det er trygge, effektive, naturlige og billige løsninger for å holde disse skapningene i sjakk. Alle ingrediensene er trygge å bruke rundt barn, fugler, katter og hunder.

Bruksanvisning


•  repackage all mat som er lagret i pappesker eller åpne poser og lagre mat i beholdere av glass eller plast med lokk. Det er viktig å starte med ren tellere, skap, gulv, stekeovn og kjøleskap hvis du ønsker å gi din utryddelse innsats størst sjanse for å lykkes.

•  Bland sammen en del granulert sukker, 1 del kiselgur, en del natron og en smuldret laurbærblad i en plastbeholder med lokk. Rist det godt å kombinere blandingen.

•  Dryss dette pulveret over hele kjøkkenet. Start med å strø dette i skap, bak og under kjøleskap, under ovnen, ved søppelbøtter og bak noen små tellerapparater.

•  Observer interesse kakerlakkene har i blandingen. De er tiltrukket av laurbærblad og sukker, og vil ta blandingen tilbake til kolonien hvor det vil bli gått rundt og inntas av en stor gruppe av kakerlakker. Natron og kiselgur vil ødelegge Kakerlakker 'exoskeletons og innmaten, og de vil dehydrere og dø.

•  gjenta anvendelsen av denne blandingen i fire til seks uker. Det kan ta mer enn ett program for å eliminere din mort infestation.

Tips og advarsler


  • Kiselgur kan finnes på din lokale helsekost butikk eller på et hjem forbedring butikken som The Home Depot eller Lowes. Det ligner på tekstur til knust pimpstein og er sammensatt av fossiler av ferskvannsorganismer. Det er dødelig for skapninger med exoskeletons, som kakerlakker, fordi det riper skallet belegg og fører til dehydrering.
  • Denne blandingen er helt trygt å bruke rundt barn og kjæledyr. Det vil ikke skade noen skapning med mindre de har en exoskeleton.