Hovudside

Hvilken del av en ert Flower utvikler seg til en Pea Pod?

by Walther

Hvilken del av en ert Flower utvikler seg til en Pea Pod?

En enkelt ert pod utvikler og vokser fra en enkelt blomst. Erter er medlem av legume familien, som også inkluderer bønner og peanøtter. Erteblomst har en knopp-lignende sett med kronblader som omgir reproduksjonsorganene av anlegget som vist i figur 3 av botanikk og undervisningstips på 3bscientific.com. De pollinering og befruktning prosessen resulterer i en ert pod som vokser fra eggstokken av erteblomst.

Pollinering


Erteblomst er en selv pollinator som det forblir lukket under hele pollinering prosessen. Strukturen av blomsten skjuler anther-toppet pollenbærere som vokser på en buet vinkel nedover. Den blomstrer krever ikke insekter, fugler eller vinden å overføre mannlige pollen til den kvinnelige pistil og egget. Pollen som er produsert av den mannlige anther faller videre til pistil i erteblomst.

Befruktning


Pollen fester seg til stigma på toppen av pistil. Det spirer og skaper en pollen tube. Røret vokser og går ned i pistil røret til eggstokken. Pollen eller mannlige kjønnsceller befrukter et egg celle som ligger i eggstokken. En kjønnscelle gjødsler også de polare kjerner i en enkelt ovule som bevirker et frø som skal dannes. Embryo og endosperm skjema og befruktning prosessen raskere cellevekst og deling.

Pea Pod


Som befruktning for ett frø eller ert begynner flere andre frø er startet i blomst eggstokk. En liten ert pod begynner å danne innenfor blomstre. Pod presser gjennom nå visner blomstre. Kronbladene faller bort som ert pod trives og vokser på vintreet.