Hovudside

Slik feilsøker en Hoover F5855

by Walther

Hoover F5855 er en deluxe Steam Vac teppe renere, som er en dyp renere for tepper, møbeltrekk, bart gulv, trapper og andre overflater. Enheten leveres med et sett med vedlegg og varmer opp vannet og rengjøring formel for å lage en oppvarmet blanding å trekke skitt og rusk opp fra gulvet. Regelmessig vedlikehold bør holde SteamVac opererer også, slik som regelmessig rengjøring av filteret og tømme vanntanker. Hvis det oppstår problemer med enheten, kan du være i stand til å løse problemene gjennom noen feilsøking.

Bruksanvisning


•  Kontroller at strømkabelen er satt ordentlig inn i SteamVac og et strømuttak hvis det ikke fungerer. Sjekk sikringen og reset eller erstatte etter behov.

•  Se på børsten indikator dersom vakuumet ikke synes å være å plukke opp skitt. Børsten indikatoren er plassert på siden av apparatet og skal spinne mens SteamVac er slått på og arbeider. Hvis børsteindikatoren ikke er spinning, slå av støvsugeren og trekk ut kontakten. Trekk ned det klare dekselet over skjermen og tørk av skjermen på børsten indikator med en ren, fuktig klut. Lukk dekselet.

•  Tøm oppsamlingstanken hvis suge er dårlig. Senk SteamVac håndtaket og trekk oppsamlingstanken låsene, som ligger på hver side av tanken, frem for å løfte ut den tanken. Unlatch oppsamlingstanken lokket og tøm oppsamlingstanken i en vask eller badekar. Skyll tanken og flytte lokket ved å sette tappene på forsiden av tanken lokket inn i sporene på lokket. Lukk lokket og sikre at det er lukket ordentlig før du setter oppsamlingstanken tilbake på SteamVac.

•  Rengjør filteret, som er festet til oppsamlingstanken lokket, hvis SteamVac ikke er utsuging eller fungerer bra. Skyll filteret med rent, kaldt vann og sett den til side for å lufttørke. Vent til filteret for å være tørr før du gjenoppretter lokket på oppsamlingstanken.

•  Rengjør munnstykket hvis elementene seg fast inne, og skaper en hindring. Hell en kopp vann på en hard gulvflate, og bruk av dysen for å suge opp vannet til avfall er trukket ut av dysen.

•  Kontroller at tanken er fylt med rengjøringsmiddel og vann hvis det er ingen rengjøring formel som kommer ut av SteamVac når utløseren trykkes.

•  Trekk tilbake på kontakten krage på vedlegget munnstykket hvis det ikke er å koble riktig. Kragen skal trekkes tilbake mot røret å utvide de svarte tappene som kobles inn i enheten.

Tips og advarsler


  • Hoover anbefaler at du bruker bare Hoover vaskemiddel spesielt formulert for din Hoover F5855 SteamVac.