Hovudside

Hjem Utbedring fjerner du flekker fra Fabric

by Walther

Hjem Utbedring fjerner du flekker fra Fabric

Flekker er en uunngåelig del av livet, men ikke nødvendigvis å ødelegge et teppe, klær eller møbelstoff. Husholdningsprodukter effektivt fjerne en rekke flekker fra mange forskjellige typer tekstiler.

Produkter


Flere husholdningsprodukter effektivt fjerne flekker, inkludert sitronsaft, hydrogen peroxide og WD-40, i henhold til Mrs. Clean USA nettside. Sitronsaft effektivt bleker tekstiler og fjerner rust flekker. Bland med kremen av tartar ved behandling av fargede klær. Hydrogen peroxide fjerner en rekke flekker, inkludert fersk og tørket blod. WD-40 bidrar til å fjerne fett og fet mat flekker fra tøy.

Metode


Blot alltid flekker med en frisk, ren klut, foreslår Mrs. Clean USA nettside. Skrubbing på flekker ofte føre dem til å synke ytterligere inn i stoffet. Blotting trekker flekker ut av stoff og på ren klut.

Tips


Når det er mulig, behandle flekker som de skjer, foreslår Reehorst Cleaners hjemmeside. Flekker vanligvis kommer ut lettere når de er fortsatt frisk og våt, heller enn tørr. Tørre flekker satt inn i stoffet og blir mer vanskelig å behandle.

Advarsler


Før du bruker noen hjemme bøte for å fjerne flekker, teste den på en liten, skjult del av stoffet. Noen behandlinger kan forårsake flekker og ruin stoff stedet for å fjerne flekker.