Hovudside

Hvordan åpne og Reset en garasjeport ved strømbrudd

by Walther

Mange garasjeporter i 2010 arbeidet av av en automatisk døråpner. Men når strømmen går ut er det viktig at du vet hvordan du åpner garasjeporten uten hjelp av motoren og hvordan du får automatisk reset åpner. Disse aktivitetene er ganske enkel, og det er bare en elimineringsprosess for å få systemet tilbake på nettet og opptre som bilens dørvakten.

Bruksanvisning


•  Trekk ut portåpneren motor. Trekk frakoblings spaken slik at du kan åpne døren manuelt. Det bør være en rød hendel, eller en ledning med en rød trekke kjeden. Når du trekker denne kjeden bør du hører et klikk, noe som betyr at du nå kan løfte opp garasjeporten på banen uten å skade motoren.

•  Åpne garasjeporten. Det bør være håndtak nær bunnen av garasjeporten, og du vil trenge for å trekke dem oppover. Pass på at du endrer din grep som dør stiger, slik at du kan skyve det hele veien opp.

•  Tilbakegarasjeporten. Plugg i motoren, eller om det var et strømbrudd vente på makt til å komme tilbake på. Når motoren er på gang igjen, alt som gjenstår å gjøre er å koble døren med kjedet. Skyv garasje døråpner, og du vil høre skivene engasjere. Sakte presse garasjeporten åpen manuelt til du hører et klikk som den koples sammen med kjeden igjen. Motoren vil da heve garasjeport opp som før, og systemet nullstilles.