Hovudside

Hvordan sette en Timex lystimer

by Walther

Hvordan sette en Timex lystimer

Timex lys timeren er et utmerket tillegg til familiens hjem sikkerhetsplan. Du kan stille inn timeren for en syv dagers planen, slik at lysene slås på og av på forskjellige tider hver dag, og opptrer som om noen er hjemme. Timex lys tidsur kan lagre opp til 20 forskjellige programmer. Hvis en inntrenger er på utkikk etter et hjem hvor det er åpenbart at ingen er rundt, vil din Timex tidsur hjelpe avskrekke ham ved å gjøre det se ut til at hjemmet ditt er fullt av aktivitet.

Bruksanvisning


•  Plugg inn tidtaker for omtrent seks minutter før du bruker den. Det interne batteriet må lades, slik at den kan holde minnet om programmet i tilfelle strømbrudd.

•  Trykk på "RST" -knappen ved hjelp av en kulepenn eller lignende gjenstand å nullstille et program som kan være i minnet. Pass på at du utfører dette trinnet hver gang du tilbakestille Timex utløseren for å forhindre uønsket lys fra å komme videre.

•  Still gjeldende dag og tid. Hold nede "SET" knappen i noen sekunder til ukedag begynner å blinke, og så trykke på de riktige og venstre piltastene til den riktige dagen er synlig. Trykk på "SET" -tasten igjen, som vil rotere til timen utvalg. Velg riktig time med piltastene, trykk "SET" og gjenta prosessen for minutter.

•  Angi programmeringsmodus. Trykk på høyre piltast, som vil gå inn i programmodus og forårsake programnummeret for å begynne å blinke. Blink betyr at Timex lys timeren er klar til å ta imot et nytt program.

•  Sett en programmert "på" tid. Bruke høyre og venstre piltast, velg en dag gruppe du ønsker å programmere. Trykk på "SET" og velg time og minutt ved hjelp av den samme prosessen. Når du har en bestemt dag gruppe programmert, trykk "SET" igjen.

•  Sett en programmert "off" tid. Mens tiden er fortsatt er programmeringsmodus, bruk høyre og venstre piltast for å velge timer og minutter for "off" tid. Trykk på "SET" når du er ferdig. Timeren vil deretter gå videre til det neste tilgjengelige programmerings spot. Gjenta programmering prosessen til du har lagt inn alle dine på / av ganger.

•  Trykk på "TIME" -knappen når du er ferdig med å programmere enheten til å avslutte programmeringsmodus og starter tidtakeren.

•  Test tidsinnstillingene Timex ved å vente i rommet på den tiden lysene er vel å slå på eller av. Sammenlign belysning tid til tid på klokken og justere programmet deretter.

Tips og advarsler


  • Før du forlater hjemmet ditt for en lengre tid, sørg for at hele programmet fungerer. Dette vil forhindre at huset ditt "gå dark" uventet.