Hovudside

Hvordan Trap Raccoons At angrep

by Walther

Hvordan Trap Raccoons At angrep

Vaskebjørn er kjent som de maskerte banditter av dyreverdenen på grunn av sitt ansikts farge og sin proclivity mot thieving mat. Dyrene lett tilpasser seg menneskelige habitater og er sett i forsteder, distriktene og selv i byene. Fordi de bor i nærheten av mennesker, er interaksjoner bundet til å forekomme, noe som kan virke aggressiv. Når dette skjer er det på tide å få vaskebjørn ut av området. Levende feller utgjør en måte å fjerne dyret for frigjøring andre steder, eller hvis aggressiv, som skal testes av lokale dyreliv organer for tegn på sykdom eller viral infeksjon.

Bruksanvisning


•  Sett opp live fellen med riktig agn for en vaskebjørn. Bruke marshmallows eller sprø bacon, som vaskebjørn svarer godt til. Bruk hansker for å håndtere den fellen og å unngå å få menneskelukt på den.

•  Plasser fellen i området vaskebjørn er kjent for å hyppig. Sette den opp om natten og la det være. Sjekk det i morgen for å se om vaskebjørn er i fellen.

•  Ikke ta i vaskebjørn når den er fanget. Bruk hansker for å bære den fellen til et trygt sted. Ring din lokale spill oppsynsmann eller fisk og dyreliv kontor. Relé at du fanget en aggressiv vaskebjørn og be om ytterligere instruksjoner. Hvis agentene ønsker å teste det for rabies eller sykdom, gi dem retninger for å komme og plukke opp vaskebjørn. Hvis de forteller deg å kjøre det andre steder for utgivelse, følg rådene.

•  Bruk hansker når du slipper vaskebjørn inn i det nye området. Stå bak fellen og dra i spaken opp for å slippe dyret vekk fra deg. Stå i nærheten av kjøretøyet når slippe dyret og la døren stå åpen. Dette gir en rømningsvei i tilfelle vaskebjørn bestemmer seg for å snu og komme tilbake på deg.