Hovudside

Hvordan Juster total alkalinitet i saltvannsbassengene

by Walther

Mange mennesker konvertere sine klorerte svømmebassenger over til saltvannsbassenger. Salt bryter ned for å skape naturlig klor som er lettere på svømmere. Selv om saltvann er mindre slipemiddel, må du fortsatt bekymre deg for pH-nivåer i bassenget etter hvert kraftig regn og etter behandlingen andre kjemikalier i din pool vann. En riktig pH balanse vil sikre svømmere har en behagelig badeopplevelse.

Bruksanvisning


•  Test pH-balanse med alkalitet testing strimler etter et kraftig regnvær eller etter å sette nye kjemikalier i bassenget vann ved å plassere teststrimmelen inn i bassengvannet.

•  Sammenlign fargen på strimmelen med den fargekart som følger med dine testing strimler. Den riktige grad av pH må være mellom 7,2 og 7,8 alkalitet. Hvis teststrimler indikere nivåer for høy, kan øyeirritasjon oppstår når du svømmer.

•  Hell muriatic syre inn i den dype enden av bassenget foran en vannstråle for å sikre god sirkulasjon rundt bassenget hvis alkalitet er for høy. Den eksakte mengden av saltsyre avhenger av nivået av pH i bassenget, størrelsen på bassenget og produsentens anbefaling. Følg doserings retningslinjer for pakking av saltsyre.

•  Påfør ytterligere ikke-jodert salt i vannet til den dype enden av bassenget direkte foran en vannstråle for å sikre god sirkulasjon hvis alkalitet er for lav. Den nøyaktige mengden salt avhenger av nivået av pH i bassenget, størrelsen på bassenget og produsentens anbefaling. Følg doserings retningslinjer for pakking av salt.

•  Vent 24 timer og teste vannstand igjen. Gjør eventuelle andre nødvendige justeringer.