Hovudside

En Eureka BOSS Smart-Vacuum Vil ikke Suck

by Walther

Eureka er en merkevare av vakuum. Sin BOSS Smart-Vacuum er en gammel modell som ikke lenger produseres. Den har en skitt bag, justerbare gulv kontroller og en slange vedlegg. En rekke årsaker står for hvorfor maskinen vil stoppe å suge opp smuss fra gulvet. Feilsøke problemet å fikse maskinen. Hvis arbeidet ikke løser problemet, ta maskinen til en profesjonell for reparasjoner.

Dirt Posen er full


Hvis det ikke kan holde skitt, vil apparatet ikke suge opp mer skitt, og i noen tilfeller vil maskinen faktisk begynne å skyte ut støv fra sin fot. Posen kan ikke engang se full, men hvis endringen bag indikatorlyset er lys opp, må du endre skitt bag. Endre posen, og prøve å bruke maskinen igjen.

Filtre Er Full


Vakuumet har flere filtre som fjerner små smuss og mold partikler fra luften. De hjelper også filtrere ut materialer fra posen. Hvis filtrene få full, vil maskinen ikke plukke opp skitt og rusk. Rengjør filtrene før du prøver å bruke vakuum igjen.

Feil Cleaner Position


BOSS vil ikke suge opp skitt hvis apparatet er på feil innstilling. For eksempel, er teppet innstilling høyere enn det harde gulvet innstillingen. Hvis du justere den til teppet innstillingen, kan vakuumet ikke plukke skitt av et hardt gulv. Fikse dette ved å justere vakuuminnstillingen for riktig gulv.

Tresko


Hvis slangen er tett, vil vakuumet ikke plukke opp skitt og rusk. Tresko er ofte klumper av støv kaniner eller hår. Bruk en lommelykt for å kikke inn slangene, og fjerne eventuelle tresko du ser med en lang børste eller piperenser.

Brush Roll


Hvis børstevalsen ikke er å snu, kan BOSS ikke suge opp skitt og rusk, noe som skjer når børsten roll blir dekket med hår og strenger som hindrer den fra å slå fritt. Fikse dette ved å klippe hår og strykere fra børsten roll med jevne mellomrom. Børstevalsen belte kan også være ødelagt og vil hindre den fra å bevege seg. Erstatte det med et nytt belte hvis dette er tilfelle.