Hovudside

Hvordan Flower den Spathiphyllum Plant

by Walther

Hvordan Flower den Spathiphyllum Plant

Spathiphyllum planter er mer kjent som freds liljer og har lenge vært en favoritt som interiørpotteplante, selv om de kan dyrkes utendørs i USDA hardførhet soner 11 til 15. Anlegget tilpasser seg godt til lavnivå lys av kontorer og boliger. Når du kjøper eller mottar en Spathiphyllum, sannsynligvis er det i blomst med elegante hvite blomsterakser. Kommersielle dyrkere behandle Spathiphyllum med et hormon å stimulere og kontrollere anleggets blomstringen tid. Dette hormonet er ikke tilgjengelig for allmennheten, men å gi din fred lilje plante med et miljø som bidrar til anlegget for å utvikle oppblomstringer vil hjelpe den blomst igjen.

Bruksanvisning


•  Plasser Spathiphyllum hvor det vil få lyse, indirekte sollys. Selv om freds liljer kan vokse i lavnivå lys, hvis du ønsker at anlegget skal blomstre, må det sterkt lys, men aldri direkte sollys. Hvis du kan lese avisen uten ekstra lys, er det lys nok for din spathiphullum. Også de lengre dager i sommer, som gir mer lys til anlegget, vil hjelpe din fred anlegget har energi til å produsere blomsterknopper.

2 vann din Spathiphyllum bare når toppen 1/2 til 1 cm av jorda føles tørr. Overwatering kan føre til at Spathiphyllum å ikke blomstre.

•  Mist din fred lilje plante daglig for å holde luftfuktigheten høy. Spathiphyllum planter er tropisk, og trives i et fuktig miljø. Den lykkeligere du kan lage din Spathiphyllum, jo ​​bedre sjanse har du for at det vil belønne deg med blomster.

•  Gjødsle din Spathiphyllum under sin vekstsesongen hver uke med en allsidig potteplante gjødsel som du spe med vann. Bland gjødsel i henhold til instruksjonene på beholderen, men doble mengden av vann slik at gjødsel er halve styrken.

Tips og advarsler


  • Når blomstene på din fred lilje begynne å falme og dø, klippet blomst og stammer fra anlegget så nær bunnen av anlegget som du kan. Dette vil dirigere Spathiphyllum å bruke sin energi til å produsere flere blomster og bladverk.
  • Vær tålmodig, som Spathiphyllum planter kan ta litt tid å re-blomst.
  • Spathiphyllum planter er giftige for dyr og mennesker ved svelging.