Hovudside

Hvordan Vann Gummi Planter

by Walther

Hvordan Vann Gummi Planter

Gummitreet, kjent formelt som Gummifikentre, er en populær potteplante på grunn av sin kompakte størrelse og minimale krav omsorg. Gummitreet er innfødt til Indonesia og gjør det bra i tropisk klima, men det er også tørke-resistent. Før vanning, sikre anlegget er i riktig jord; gummitreet er utsatt for sykdom og død fra dårlig drenert jord, så plante gummitre i jord som inneholder minst 1/3 sand eller perlite.

Bruksanvisning


•  Ved første vanning, vann med en løsning av en del vann og én del kompost te, eller følg produsentens anvisninger for kommersielle plante mat fortynning.

•  Tilsett vann til hele potten er mettet. Hvis vanning en stor gryte, fyll bunnen drenering fatet med vann i tillegg til å sikre den nederste røttene får vann.

•  La jorda tørke helt mellom hver vanning. Dersom anlegget er i en pott, dytte fingeren i jorda eller løft i potten for å sikre at jorda er tørr. Dersom treet er plantet i bakken, grave ned seks inches å sjekke for tørr jord.

•  Helt mette jord under hver vanning. Gjenta etter behov, redusere hyppigheten i vintermånedene.

Tips og advarsler


  • Vann som er nær temperaturen i jordsmonnet som er best for en hvilken som helst plante; kaldt vann kan sjokkere anlegget og årsaken nedgang.