Hovudside

Hvordan få Stink Out of Gummi Sandals

by Walther

Til tross for god hygiene og rene føtter, gummi sandaler tendens til å lukte etter flere wearings. Årsaken er ikke nødvendigvis svette, som du kanskje tror, ​​men en samling av bakterier på sandal selv. Mange produkter drepe bakterier, og fordi gummi er vaskbar, er problemet av stinky sandaler lett fast.

Bruksanvisning


Rengjøring gummi sandaler


•  Sandaler som er utelukkende laget av gummi kan vaskes i oppvaskmaskinen på en regelmessig syklus. Dette er den enkleste og raskeste måten å fjerne lukt fra sandaler. Hvis du er bekymret for å vaske stinkende sandaler med oppvasken, kjører sandaler i en tom oppvaskmaskin.

•  Hvis du ikke har en oppvaskmaskin, kan du også sette gummi sandaler i vaskemaskinen på en varm setting med vaskemiddel. Ikke tørk dem i tørketrommelen. Den beste måten å tørke dem er å bruke et håndkle for å fjerne overflødig vann, deretter legge dem ut i solen. Den direkte sollys vil også bidra til å drepe eventuelle bakterier opphopning på sandaler. Unngå å vaske dem med klærne, fordi klærne kan komme ut lukter litt gummiaktig.

•  Skulle lukten forblir, eller hvis du ikke har enten en oppvaskmaskin eller vaskemaskin, kan du også hånd vaske gummi sandaler med en fille og antibakteriell såpe. Såpen vil drepe bakteriene samlet seg på gummi Sandal. Tørr i solen.

•  Alkohol vil også drepe bakterier. Hvis antibakteriell såpe ikke gjøre triks, gni gummi sandaler med alkohol, og skyll med varmt vann grundig. Tørr i solen.

•  Som en siste utvei, kan du alltid vaske gummi sandaler med en mild blekemiddel og vann. Dette kan blekne fargen, men vil drepe alle bakterier. Sørg for å skylle grundig med varmt vann og tørk med et håndkle.

Tips og advarsler


  • Etter at du har prøvd alle disse metodene, hvis sandaler fortsette å lukte, så årsaken kan ikke være bakterier. Sandaler med nylon stropper kan begynne å lukte fordi nylon webbing er oppløses. Hvis dette er årsaken, er det ingen kur, og det er best å kaste ut sandaler. Gummi sandaler med noen lær vil trenge spesiell rengjøring. Gni skinn med en mild såpe og en fuktig klut, og behandle den gummi med enten antibakteriell såpe, alkohol eller blekemiddel. Pass på å ikke få noe alkohol eller blekemiddel på skinn.