Hovudside

Glass Bathroom Sink Installasjon

by Walther

Glass Servanter er den ultimate i klassen og raffinement for alle bad. Glass synker er holdbare og nesten uknuselige grunn av herdet glass som brukes i vasken. Herdet glass er glasset varmes opp til høye temperaturer og hurtig avkjølt, slik at glasset styrke og holdbarhet. Installere glass vasker på toppen av et møte eller på veggen.

Materialer som trengs


Når de bestemmer seg for å installere et glass vask, bestemme om du vil ha en delvis nedsenket vask eller en som sitter på toppen av forfengelighet. Et glass vask vanligvis ikke er installert under forfengelighet. Glass synker, kalles fartøyet synker, kommer i to grunnleggende stiler - avrundet eller flat bunn - og sitte delvis eller helt over forfengelighet, ifølge Home Design Finn. Glass vasker er enklere å installere på toppen av en forfengelighet, og dette er den mest populære installasjon. Hvis du har et lite glass vask, er en vegg beste.

Du trenger en hullsag borekrone, standard borekrone, stort stykke papp for en mal, elektrisk drill, glass vask og kran og en forfengelighet. For glass synker, kjøp silikon eller en tilkobling ring.

Forhåndsinstallere


Finne den best passer for din forfengelighet og bestemme hvor du ønsker å klippe kranen hull; lage en mal med papp stykke. Merk av plasseringen av drenering og tappekran hull på malen og mål. Plasser malen på toppen av disken og overføre målinger direkte på disken. Gjøre kutt på malen og spore hullet til forfengelighet. Bruke hullsag bor til å gjøre kutt. Bruke standard drill bits, Forbor skruehull slik at festing kranen til forfengelighet er enklere. Etter at du har gjort alle kutt, plasserer vasken, caulk og stramme alt på plass.

Smør delene av glass vask som vil ha kontakt med forfengelighet med silikon eller annen benkeplate lim, ifølge Acme Hvordan. Hvis vasken er en flat eller firkantet bunn vask, frakk omkretsen av base; i en rundbunnet, bruke en liten mengde av klebemiddel på bunnen.

Plasser dreneringshull over forfengelighet benkeplate dreneringsåpningen. Når på plass, setter du inn avløp montering gjennom dreneringsåpningen

Vedlikeholde Glass Sink


Selv om ditt glass vask er holdbart, krever det litt spesielt vedlikehold. Glass synker er følsomme for store temperaturendringer på opp til omtrent 70 grader. Unngå å helle vann i tillegg, som går ca 120 grader F, i vasken. Dette fører til termisk sjokk og vasken kan knuses.

Glass synker er slitesterkt og tåler hårbørster og plastflasker blir droppet i vasken, men kan knuses med en tung gjenstand.

Unngå skuremidler for rengjøring; bruke eddik og vann i stedet.