Hovudside

Hvilken tid på året Bør gresskarkjerner bli plantet?

by Walther

Hvilken tid på året Bør gresskarkjerner bli plantet?

Gresskar er et fall avling som er et klassisk symbol på Halloween. Utover Jack-o-lanterner, gresskar er en sunn og allsidig mat avling som gir seg til gresskar paier samt supper, stuinger, og en rekke andre høsten og vinteren kulinariske retter. Når plante gresskar, er timing kritisk. Plante for tidlig, og frøene vil råtne i den kalde jord; for sent, og gresskar vil ikke være klar i tide til høsten innhøstingen.

Bestemme Planting Tid


For et fall innhøsting, bør gresskar plantes om våren. I kaldt klima, gresskar ta lengre tid å modne og må være plantet tidligere. I kalde, nordlige klima der de tidlige voksende dagene er kortere, plante gresskarfrø i slutten av mai eller begynnelsen av juni. I varmere sørlige klima, kan gresskarfrø bli plantet i slutten av juni eller begynnelsen av juli og fortsatt være klar for innhøsting av slutten av oktober.

Jord Temperatur


Før planting gresskarfrø, bestemme jordtemperatur. Gresskar spirer best når jordtemperaturen er 68 grader eller varmere. Sett inn en hage termometer i jorden til en dybde på 4 inches. Begynne å teste jordtemperaturen om våren etter siste frost dato er passert. Hjem og hagesentrene selger termometre laget for å måle jordtemperaturer.

Planting dybde og avstand


Plante gresskarfrø to til et hull i planting hull 1 cm dype, og deretter dekke dem med en tomme jord. Plass de planting hull 2 ​​meter fra hverandre. Gresskar er en viltvoksende, vining plante som krever plass til å vokse og modnes. Når spirene dukke opp og produsere to sanne blader, tynne den svakere gresskar plante fra hvert hull.

Fall Pumpkin Harvest-


Feie gresskar når huden er vanskelig, og det har vist jevnt oransje. Størrelsen av moden gresskar varierer dramatisk avhengig av variasjon. Standard Jack-o-lanterne gresskar varianter vanligvis veie 20 til 25 kg. ved innhøsting mens lille Jack være liten og Munchkin varianter er et pund eller mindre når moden. Noen gigantiske gresskar varianter er hundrevis av pounds. Innhøsting gresskar i sen høst før de første harde frosten kommer, vanligvis mellom september og slutten av oktober.