Hovudside

Hvordan å behandle en Butcher Block Counter

by Walther

En slakter blokk teller legger et notat av skillet til kjøkkenet, men det er ikke så lett å ta vare på som laminat, stein eller fliser. Likevel vil noen få enkle trinn holde slakter blokk teller ser ut som ny.

Bruksanvisning


Vedlikehold av Butcher Block Counter


•  Rengjør benken. I motsetning slakter blokk skjærebrett, har benken blitt forseglet å beskytte den mot vannskader ved normal daglig bruk. Å rengjøre den, bruke en svamp eller oppvaskklut med varmt vann og oppvaskmiddel akkurat som du ville en vanlig benkeplate. Etter rengjøring, tørk den godt med et håndkle. Ikke la vann stå på telleren. Selv om det har blitt forseglet, du fortsatt kjøre risikoen for vannskader.

•  tilstand benken. En gang i måneden, gni forsiktig varmet, men ikke varmt, bivoks eller mineralolje til benken til hydrat det. Vegetabilsk olje bør ikke brukes, fordi det kan bli harsk. La voks eller olje sitte i minst en time før du tørker av overflødig med et mykt håndkle.

•  Reparere benkeplate. Hvis benken ikke er oljet regelmessig, vil den begynne å tørke ut og sprekker kan vises. Hvis dette skjer, fylle sprekker med tre filler og sand til en jevn røre. Deretter strøk hele disken med mineralolje til hydrat det. La den sitte i en time før du tørker den av.

Hvis benken blir farget, gni flekken med fin stålull eller sandpapir og re-olje.

•  Refinish benken. Hvis benken opprett store skader, bør du sand det ned og billakk. Hvis du gjøre om hele disken, kan du bruke en pute eller båndsliper, være forsiktig med å holde sander på ett sted for lenge. Tørk støvet bort grundig, og deretter på nytt varm mineralolje. La stå i en time, og tørk vekk overflødig.

Tips og advarsler


  • For å unngå flekker, må du ikke la mat å sitte på countertop.Do ikke sette varme gryter direkte på tre, eller du kan brenne det. Hvis dette skjer, sand disken og på nytt mineralolje.
  • Selv om din telleren er laget av tre og behandlet med giftfri produkter, bør du ikke kutte mat på den. Dette vil etterlate skjemmende arr og risikerer å innføre farlige bakterier inn i benken.