Hovudside

Hvordan Design Lekeplass Prosjekter for Kids

by Walther

Hvordan Design Lekeplass Prosjekter for Kids

Du har endelig kjøpte huset du alltid har ønsket, og det er flott. Den har en stor bakgård med masse løping rom, men barna bruker for mye tid på datamaskinen eller X-Box. Du vil ha dem utenfor. Problemet er budsjettet bare ikke vil tillate en pre-laget lekeplass. Den gode nyheten er at du alltid har hatt et kreativt bein, og du ønsker å prøve deg på å designe noe som ville elegant kompliment huset og hagen. Nå har du sjansen. Du trenger bare å sette hjulene på kreativitet spinning.

Bruksanvisning


•  Bestem hvilke materialer du er komfortabel å jobbe med, har erfaring med, eller har på hånden. Skriv disse ned på papiret. Er du god med tre, og er det tilgjengelig? Hva slags tre, stokker eller planker? Eller er du flink med metall, plast eller sement? De fleste jobber med tre for lekeplass prosjekter fordi det ikke blir varmt, og det er lett tilgjengelig.

•  Bestem hva aldersgruppe du utformer prosjektet for. Er det kommer til å være for 2 åringer eller for 15-åringer? Du kan plukke et utvalg som 2 til 8 eller 6 til 12. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hva skalaen du skal jobbe med, hvordan høye brikkene kan være, eller hvor lavt. På dette stadiet, bør du vurdere sikkerhetsspørsmål. Skriv aldersspredningen på papiret.

•  Vurdere kostnadene for materialer, arbeidskraft og tid. Du ønsker ikke å planlegge en lekeplass som kommer til å koste 100.000 dollar, med mindre du gjør det kommersielt. Skriv din estimerte budsjettet ved siden av listen materialer på papiret, og hvis den legger opp til å bli for mye, går tilbake listen materialer for å se om du kan tilpasse dine planer om å gjøre dem mer økonomisk.

•  Tenk på plass avsatt til prosjektet. Er plassen stor eller liten? Er det hard eller myk? Er det trygt eller utrygt? Disse faktorer må tas i betraktning. Er det kraftledninger over eller vannrør nedenfor? Er det taggete kanter av bygninger, synlige vertikale rør eller steinete utspring? Skriv disse faktorene ned på papiret, og også skrive arealet av plassen og formen.

•  Finn noen konsepter for prosjekter som du liker. Gå til lekeplasser i nærheten huset ditt eller på den lokale skolen for å se hva barn leker på. Du kan også gå på internett og søke etter ideer. Vurdere hva som er enklest versus hva som er mest vanskelig og hva du kan bygge med materialer, budsjett og tid du har. Gjør notater på papir, skrive ned ideer og konsepter.

•  brainstorm noen ideer eller elementer du kanskje har lyst å bygge. Skriv og skisse dem på papiret. Vurdere plass du jobber med og alder på barn. Er det en trygg design? Hvorfor eller hvorfor ikke? Og hvis ikke, kan du gjøre det trygt? Vurdere fallende barn, fliser, varme og kulde. Vurdere slitasje, været, og den grad av stress materialene kan håndtere.

•  Tegn en grov, beskjeden plan for to eller tre enkle elementer. Hvis dette er ditt første forsøk, er det et godt sted å begynne. Hvis dette er din andre eller tredje prosjekt, og deretter prøve å kombinere fem på seks elementer. For moro skyld, se hvor mange forskjellige elementer du kan kombinere på papir i et praktisk prosjekt med de materialene du vurderer. Nå er du designe lekeplass prosjekter, og du er på vei!