Hovudside

Best Dampvaskere for Tile Flooring

by Walther

Best Dampvaskere for Tile Flooring

Fliser gulv er lave vedlikeholds gulv fordi de er lette å rengjøre på en jevnlig basis. Støv og dyrehår er lett samlet med en kost mens søkk opp søl tar bare et minutt med et håndkle. Så enkelt som de er å rengjøre, du fortsatt ønsker å damp rengjøre gulv med jevne mellomrom for å fjerne bakterievekst og bidra til å holde fugemasse ren.

Haan MS-30 Multi-Purpose Steam Cleaner


Den Haan MS-30 er et kompakt damprenser med et lite tillegg. Dette gjør Haan renere lett å manøvrere i vanskelige å nå steder som hjørner eller under skap lepper. Enheten inneholder nylon gulv børster å forsiktig skrubbe gulvet og fugemasse. Den har fire feste børster for å håndtere mindre områder eller tøffe fugemasse flekker. Tanken rommer 20 væske oz. og tar bare tre minutter å varme opp. Med temperaturer over 212 grader Fahrenheit, gjør Haan trenger ikke et stort godt reservoar å rydde hele kjøkkenet effektivt. Dette er moderat priset enhet.

Pålitelig T1 Steamboy Steam Floor Mop


Pålitelig T1 er en mobil damp renere. Hele enheten vekten ligger 8 pounds med reservoaret fylt med 3,3 kopper rengjøringsmiddel og vann. Reservoaret ligger på mopp håndtak som gir deg frihet til å bevege seg rundt på gulvet uten å bli viklet i reservoaret etterfølgende bak deg. Den spisse mopp hodet svivler å komme inn i vanskelige å nå steder. Pålitelig T1 genererer damp umiddelbart, så det er ingen ventetid med denne lavt priset damp renere.

Windsor Zephyr


Windsor Zephyr er en to tank makt renere med fem vedlegg for deg å velge fra. De to tank system lar deg fylle ett reservoar, mens den andre er klar til å gå. Du trenger ikke å vente på at vannet varmer. Denne forbrukermodellen tilbyr profesjonelle funksjoner, inkludert 46,4 psi damptrykk til å trenge dypt inn i fugemasse. Enheten veier £ 16,5. og har nesten 2,5 liter vann. For sin kapasitet Windsor er fortsatt en mobil og liten enhet; den 18,9 "x 12" x 10.4 "enhet har fremre og bakre hjul for enkel manøvrering. En indikatorlampe gir deg beskjed når enheten må avkalkes, og hjelper deg skikkelig vedlikeholde anlegget, som er dyrt.