Hovudside

Hvor å Feilfri Chicken Coops

by Walther

Hvor å Feilfri Chicken Coops

Rengjøring av hønsehuset bidrar til å holde fuglene friske og reduserer ubehagelig lukt. Kyllinger lider av mange skadedyr og sykdommer, inkludert salmonella, Mareka € ™ s sykdom, E.coli, mycoplasma, midd og luftveisvirus. Noen kylling sykdommer kan overføres til mennesker. Rense hønsehuset hver uke eller oftere, i henhold til nivået av lukt eller skitt, og desinfisere det grundig hvert år. Forsegle hull og sprekker i hønsehuset under sin årlige ren for å hindre mus og andre skapninger fra å komme inn.

Bruksanvisning


Ukentlig Clean


•  Ta på hansker og fjern fôr og vann beholdere fra hønsehuset. Pensle søppel ut av coop med en stiv kost eller børste og skrape kylling droppings av alle flater med en skrape.

•  Tøm fôr og vannbeholdere og vaske dem i en løsning av en spiseskje med blekemiddel fortynnet i en gallon av varmt vann. Skyll deretter grundig i rikelig med rent vann.

•  Spre ny, ren søppel i coop og sette fôret og drikke containere tilbake.

Årlig Clean


•  Ta på hansker og støvmaske, og åpne alle vinduer og ventiler i hønsehuset i løpet av våren. Feie brukt kull ut av hønsehuset. Ta ut og tøm fôr og vannbeholdere. Skrape av avføring, og skrubbe alle overflater med varmt vann og vaskemiddel. Du må kanskje forlate svært skitne områder å suge i 10 til 20 minutter. Vask fôr og vannbeholdere, og la beholderne og coop tørke.

•  Sjekk hønsehuset for hull og sprekker. Fylle hullene bredere enn en nikkel med kittet eller fugemasse, og la materialet for å stille.

•  Fortynnet klorblekemiddel med en hastighet på 1 ss per 1 liter vann, og spray alle coop overflater. Forlate coop å tørke, og spre fersk søppel. Returnere den rent fôr og vannbeholdere til sine plasser.

Tips og advarsler


  • Desinfisering din kylling coop i vår og høst bidrar til å kontrollere kylling midd.
  • Et surt rengjøringsmiddel som ryddig eddik bidrar til å fjerne harde avleiringer på metallbeholdere. Spray eddik på innskudd, la den i 10 minutter, og skrubb beholderne ren.
  • Brukte kylling kullet henfaller til hage kompost over tid. Hoper det brukt kull i en ubrukt hjørne av hagen din og røre det når du legger til mer søppel i bunken. Når haugen er to meter dyp, dekke det og starte en annen haug. Den første haugen bør være klar til å spre seg på hagen i ca seks måneder.