Hovudside

Soil & Dirt for Pond Plants

by Walther

Soil & Dirt for Pond Plants

Vill dam planter anses ugress i sin vannmiljøet. I dyrking, blir de dyrket i containere fulle av jord under vann. Dam planter ikke krever mye vedlikehold når plantet i riktig jord.

Kjennetegn


God jord og skitt for dam planter inneholder rikelig med leire. Tung leirjord forblir i beholderen og forankrer vannplante til bunnen av dammen. Vanlig leire hagejord fungerer best for dam planter.

Forberedelse


Sterilisere hagejord før bruk ved å fjerne alle planter, insekter og ormer fra den gravd opp smuss. Bryte opp jorda og spre den 4 inches dypt i en ildfast beholder. Dekke pannen med folie og varme aluminium i 30 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader Fahrenheit. Hold pannen dekket til det er helt avkjølt.

Advarsel


Ikke bruk vanlig jord som inneholder en høy mengde organisk innhold. Potting jord er lett og vil flyte bort. Denne type ikke forankre røttene til bunnen av dammen. Ikke bruk jord med gjødsel lagt til siden det vil forurense dammen.

Omsorg


Vannplanter er tunge feeders og trenger jevnlig gjødsling. Bruk spesielle dam plantegjødsel kapsler hver måned. Sett dem inn i topp 2 til 4 inches av jord i beholderen. Legg et lag med grus og små steiner til toppen av beholderen for å holde jorda på plass.