Hovudside

DIY: Picture Frame Molding

by Walther

DIY: Picture Frame Molding

Bilderammen molding er en vakker tillegg til enhver vegg, og gir et vanlig rom en dyrere utseende. Ansette en snekker til å installere bilderammen molding kan være kostbart, men du trenger ikke å være en profesjonell til å lage profesjonelle bilderammen installasjoner. Med riktig planlegging og de riktige verktøyene, kan den gjennomsnittlige hus enkelt installere bilderammen molding.

Designe Layout


Mål veggen for det området du ønsker å installere bilderammen molding, og tegne en grov skisse på papir eller datamaskinen med den eksakte vegg dimensjoner. Bestem hva layout du ønsker for støping. Du kan ha ett bilde eller flere rammer. Rammer kan være firkanter eller andre former, avhengig av hvor oppfinnsom du er og dine trearbeid evner. Skisser rammer der du vil ha dem og bestemme den nøyaktige plasseringen til formering installasjon. Husk å omfatte bredden av støpe i beregningene eller rammen vil ikke bli sentrert.

Forberede og Kutt Molding


Det er lettere å forberede treverket før du installerer. Velg tre for prosjektet og sand det til en jevn røre. Fullfør tre med maling eller beis av ditt valg. Sørg for at treverket er helt tørt før du skjærer eller malingen kan splintre.

Den mest nøyaktige og effektive måten å kutte bilderammen molding er med en gjæringssag eller bordsirkelsag utstyrt med en gjærings guide. Setter du sagen eller guide til ønsket vinkel og kuttet hvert stykke støping i henhold til målene i layouten. Når du fullfører kutt for en hel ramme, montere dem på et flatt underlag for å sikre at leddene passer riktig.

Hang og Fullfør den Molding


Ved hjelp av din layout, måle veggen og merk plasseringen for første stykke molding. Bruk et nivå for å sørge for at molding er rett. Hvis bilderammer er firkantet, kan du bruke en T-kvadrat for å sørge for at vinklene er en perfekt 90 grader. En spikerpistol er den beste måten å feste molding til veggen. Ved hjelp av en spikerpistol reduserer muligheten for splittelser i tre og eliminerer behovet for å ta opp hammer merkene.

Fyll spikerhullene med tre kitt og la kitt tørke. Når det er tørt, sand de fylte områder til glatt og røre opp området med den valgte maling eller beis. Caulk kantene av støpe hvor den kobles sammen med veggen for å forsegle alle åpninger. Hvis det er hull der hjørnene koble, fyll med enten kitt eller caulk.