Hovudside

Hvordan Clean Hayward Pool Pumper

by Walther

Hvordan Clean Hayward Pool Pumper

Pool vedlikehold inkluderer rengjøring ikke bare bassenget vann, men bassenget filteret og et basseng pumpe. Hvis du eier en Hayward Pool pumpe, kan du forlenge levetiden på pumpen hvis du rengjør den regelmessig for å sikre at det ikke blir skadet av normal basseng skitt og rusk. De fleste pool eiere bruker mye tid med å rydde ut bassenget filter, men glemmer å ta litt tid til å rense ut basseng pumpe.

Bruksanvisning


•  Slå av bassenget filteret. Enten du kommer til å rense filteret eller Hayward din pumpe må du forsikre deg om at filteret / pumpe ikke kjører. Mer enn bare flippe bryteren til av, sørg for å koble den fra den elektriske kilden. De fleste pool filtre / pumper er på tidtakere og du ikke ønsker å slå den av bare å ha timeren slå den på igjen.

•  Sett av slange ventilposisjoner til "Off". Hvis noen av slangene som kobler bassenget til filter ha on / off ventiler, slå dem av for å hindre vann i å strømme til eller fra bassenget. Hvis bassenget ikke har på / av ventiler, koble fra slangene og plasser den åpne enden i bassenget for å hindre vann fra å rømme.

•  Åpne pumpe kurv dekselet. Når du åpner den skrift kurv dekke det resterende vannet fanget i bassenget filteret vil strømme tilbake gjennom pumpen og gå ut gjennom den åpne pumpe kurv. Men siden du har frakoblet eller stenge vannventilen av du kan være trygg på at vann fra bassenget ikke kontinuerlig drenering gjennom pumpen kurv. Fjern pumpekurven og tømme avfall.

•  Tøm forbindelsen mellom pumpehjulet og pumpekurven. For å gjøre dette må du stikke fingrene inn i røret område like utenfor pumpe kurv. Noen ganger løv og annet rusk er fanget i dette området som kan påvirke Hayward pumpens drift.

•  Rengjør løpehjulet. Impelleren er den Hayward mekanisme som spinner rundt for å skape vakuum som trekker vann fra bassenget for å presse den gjennom bassenget rengjøring filter. Hvis impelleren går tett eller defekt på noen måte bassenget filter vil ikke fungere skikkelig. Komme inn og trekke ut all smuss rusk eller blader som kan bli fanget eller fast i løpehjulet.

•  Koble til filteret. Nå som Hayward basseng pumpe er rent det er på tide å koble alle slangene, plugger Hayward pumpe inn den elektriske kilden, åpner luftventilen og slå på pumpen. Når all innestengt luft har rømt, lukke luftventilen og ditt basseng pumpe og filter bør kjøre jevnt.

Tips og advarsler


  • Mens du har O-ringen av, smøre den med enten vaselin eller en O-ring smøremiddel tilgjengelig fra alle basseng forsyning butikken. En smidig O-ring holder bassenget pumpe kjører jevnt.