Hovudside

Hvordan å tørke våte Sand

by Walther

Hvordan å tørke våte Sand

Funnet på strender, hager, på lekeplasser og i timeglass, består sand av eroderte partikler av stein og mineraler. Sammenlignet med tørr sand, er våt sand tyngre, kulere å gå på og mindre ettergivende. Fuktigheten i våt sand virker nesten som et klebende materiale, som hindrer de enkelte korn i å bevege seg så mye. Hvis du samle sand for et timeglass eller kunstprosjekt eller trenger å forberede en sandkasse eller hage, kan du finne deg selv i en situasjon hvor du trenger å tørke fuktig sand.

Bruksanvisning


•  Fest en skjøteledning til en hårføner og plugg skjøteledningen i. Walk hårføneren over til området der sanden er, for eksempel ut til hagen din eller til en sandkasse. Slå hårføneren på den lave fan innstillingen, men for høy varme. Hvis viften er satt for høyt, vil det bare ende opp med å blåse all sanden rundt, skaper et stort rot.

•  Hold hårføneren over arealet av sand, konsentrere seg om ett sted i rundt 10 sekunder. Flytt varmen fra hårføneren over til et annet sted, holder det igjen i 10 sekunder. Gjenta denne prosessen til du har tørket det hele overflaten på sanden.

•  Ta en liten spade og øse opp overflatelaget av sand, utsette demper nederst på sand. Hold hårføneren over disse områdene i 10 sekunder, går videre til naboområder, inntil alle de nederste lag av sand er tørre.

•  Slå av hårføner og kjøre fingrene skjønt sanden. Vurdere hvordan tørr all sanden er. Du gjør trenger å gå over bestemte deler av sand eller visse bunnlagene igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har en skjøteledning som er lang nok til å nå utenfor området hvor sanden er, kan det hende du må transportere sand inne med bøtter eller panner og føn det der.