Hovudside

Slik Seal Windows med plastfolie

by Walther

Slik Seal Windows med plastfolie

Hvis du har en trekkfulle, dårlig isolert hus eller leilighet, kan du se på en massiv hopp i strømregningene i de iskalde vintermånedene. Kjører varmesystemet hele tiden, ikke bare setter en belastning på din økonomi, men er dårlig for planeten. Aggressiv isolasjon er nøkkelen når det gjelder å redusere oppvarming regninger - og det gir en grønnere løsning. En måte å gjøre dette på er ved tetting av vinduer med plastfolie.

Bruksanvisning


•  Kombiner 1/4 kopp all-purpose cleanser med 1 liter vann i bøtte. Dypp en svamp i bøtten og vri den ut. Tørk av vindusrammer, fjerne alt støv og skitt. Stenge og låse vinduer sikkert.

•  Hold ark av plast opp til vinduet for å se om det vil dekke alt. Hvis det ikke er stor nok, ta to ark med plastfolie og tape dem sammen med 2 tommers bred klart pakking tape. Anvende en strimmel av dobbeltsidig tape rundt omkretsen av vindusrammen.

•  Hold ark med plastfolie av de øverste hjørnene, og trykk den mot de øverste hjørnene av dobbeltsidig tape. Jevnt trykk hele arket mot vinduet. Det trenger ikke å se perfekt; det bare trenger å lage en tett forsegling.

•  Slå på din hårføner, og hold den seks inches bort fra vinduet, og skaper en tett krympeplast segl, Flytt hårføner langs kantene og omkrets, og deretter flytte den innover til sentrum.