Hovudside

Aster Planter

by Walther

Aster Planter

Asters er en familie av blomster fra Asteraceae familien, og de kan også bli kalt Mikkelsmesse tusenfryd. Familien omfatter planter som spenner fra 8 meter høye til bare noen få inches høy, men når asters er nevnt, er det vanligvis i forbindelse med den felles aster, som er en standard hageplante i USA og Europa. Aster gjør det bra i hager og containere.

Beskrivelse


Aster blomstene ser ut som tusenfryd, med en enkel rekke fargerike kronblader rundt en runde sentral floret. Kronbladene varierer fra hvit til blå til lavendel til rødt, og er tilgjengelig i én farge og blandet farge frøpartier. De fleste varianter av aster ment for hagen vokse til å være 6 inches til 3 meter høye.

Dyrking


Asters krever godt drenert jord med en pH-verdi på 5,5 til 6.5. De kan også bli dyrket i et soilless medium slik som vermikulitt. Velg et område med full sol, fordi skyggen vil holde dem små og forkrøplet. Hold asters godt vannes, men la jorda stort sett tørke ut mellom hver vanning. Overwatering gjør asters mottakelige for rot råtne.

Betraktninger


Asters er, i det hele, hardføre planter, men de er utsatt for en sykdom som kalles aster gulfarger, som spres ved Dvergsikader insekter fôring på stilker og blader av kosmos anlegget. Som navnet tilsier, viser det de berørte anleggene gul, og også produserer forkrøplet blader og dårlig vekst. Fordi det finnes ingen behandling og ingen kjent kur, må berørte anleggene fjernes og kastes vekk fra hagen.

Fordeler


Grow asters i hagen din for enkel farge og en hardfør blomst. De er gode i klumper eller som kanter. De har også fordelen av å tiltrekke sommerfugler i hagen din, fordi sommerfugler trekkes til de fargerike blomster. Sommerfugler i sin tur legge til mer farge, samt bevegelse, til hagen din, og også bidra til å pollinere de andre plantene.