Hovudside

Slik gjenoppretter Shine til en Corian countertop

by Walther

Slik gjenoppretter Shine til en Corian countertop

Corian er et registrert varemerke av et patentert materiale fra DuPont som brukes for benkeplater, bad vasker og forfengelighet topper og kar og dusj. Den er laget av aluminiumoksyd-trihydrat og akrylpolymer (i det vesentlige en plast). Tilgjengelig i mer enn hundre farger og mønstre og flere tykkelser, kommer Corian i tre utførelser --- matt / sateng, halvblank og høyglans. Corian er designet for enkel omsorg, og bare ved å ta noen forholdsregler vil bidra til å holde benken i god form. De fleste Corian benkeplater har en matt / silkematt overflate, men noen har en semi-gloss eller høyglanset finish som kan bli kjedelig over tid.

Bruksanvisning


•  Tørk av Corian countertop ned med såpevann eller en ammoniakk-baserte renere og en svamp. Alternativt kan du bruke en rengjøring produkt laget spesielt for benkeplater. Skyll benkeplate med rent vann og tørk benkeplate grundig.

•  Gni benkeplate lett med en slipende rengjøring puten mens benken er fortsatt vått hvis det er riper. Veksle frem og tilbake mellom en rett opp-og-ned-bevegelse og en rett side-til-side bevegelse. Gni over et stort område for å blande det området du er renhold på med resten av benken. Vask, skyll og tørk benkeplate. Hvis Corian ikke er riper, hoppe over dette trinnet.

•  Poler benkeplate med et produkt anbefalt av DuPont for Corian benkeplater per produsentens instruksjoner.

•  Buff countertop med en myk klut.

Tips og advarsler


  • Du bør aldri la væsker, selv vann, tørre på benken.
  • Bruk av andre enn de som anbefales av DuPont produkter vil ugyldiggjøre garantien.