Hovudside

Slik unngår Weeds i Stone Pathways

by Walther

Stein trasé har en casual look, og er lett å bygge for nybegynnere landscaper, men en frustrerende aspektet av stein veier, er den rådende ugress som fortsetter å vokse utover våren og sommeren. Ugress vokser i din vei kan se sjuskete og ødelegge fortauskant appell av ditt hjem, påvirker den verdi. Det er flere tiltak du kan ta for å holde ugresset under kontroll.

Bruksanvisning


Slik unngår Weeds i Stone Pathways


•  Før legging stein sti, linje veien med weed-blokkerende matte. Dette vevd matte vil hindre ugress i å vokse opp gjennom steinene i ganske lang tid. Spray bakken med gress og ugress drapsmann før du legger luke matten. Dette vil drepe eksisterende røtter og sporer legging latent under gangvei.

•  Bruk aviser for en mer miljøvennlig luke barriere før du legger dine stener. En tomme eller to av avisene skal blokkere ugress i å vokse for et par år. Akkurat som ugress matte, spray gress og ugress drapsmann på bakken før du legger avisen til å drepe skjulte luke røtter og sporer.

•  Spray din gangvei med luke killer når den er lagt rett før våren. Dette bør eliminere eller redusere ugress som vokser i regntiden.

•  For en mer naturlig luke killer, helle sukker på ugresset oppfordrer rot råtne og vil drepe ugress i et par dager.

Tips og advarsler


  • Pass på når du legger din luke blokkering matte
  • Luke mordere kan være giftig for dyr og barn. Les advarslene på flasken før sprøyting. Det kan være en 24 timers ventetid før kjæledyr eller barn kan gå på veien.