Hovudside

Hvordan Plant en Strawberry Plant

by Walther

Hvordan Plant en Strawberry Plant

Jordbær er deilig tillegg til ditt hjem hage, og noen sorter frukt flere ganger i løpet av året. Plantene vokser best i sand, Leir jord som gir god drenering. Ved riktig plante dine jordbær, og få dem til en god start i hagen din, sunne planter vokse og bære god frukt.

Bruksanvisning


•  Grow en grønngjødsling plante i jorda året før, hvis det er mulig. En grønngjødsel anlegget er noen avling vokst for en sesong og deretter dyrket i jorden for å legge til næringsstoffer før planting jordbær. Rug og havre blir ofte brukt som grønngjødsling planter. Som en generell regel, jordbær vokser best i jord høy i organisk materiale, så legger kompost eller torv er også en god idé.

•  Gjødsle jordbær seng med 6-24-24 gjødsel ved hastighet på £ 2. per 100 kvadratmeter. Arbeid gjødsel i jorda minst 6 inches dyp. Gjødsling bør gjøres så snart som mulig i løpet av våren, noe som gjør det mulig for tidlig planting.

•  Sett plantene i jorda minst 15 inches hverandre. Hvis plante tidlig, sted planter ca 24 inches fra hverandre for å gi rom for mer vekst. Plassere plantene med kronen, den kjøttfulle del av bulben, bare på overflaten av jorden.

•  Weed plantene ved hakking og hånd luking gjennom hele vekstsesongen. Knip av blomstene så snart de dukker opp. Den første veksten av jordbær vil dukke opp ett år fra tidspunktet for planting.